Şimdi Ara

Ygs mat fule yakın yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
7
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi kitapları kullandınız ve hangi videoları izlediniz? Bu sene mezuna kalıcam mata dair yalnızca ales problemler düşünüyorum. Tavsiyeleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipp

• ygs mat da bence en önemli şey süre kullanımı problemler çok süre yediği için büyütülüyor bence baktın olmuyo atla soruyu ve kafana takma kaynak olarak 345 problemleri güzeldi ba denemelerini 60-65 dk da çözmeyi deneyebilirsin
  • Ales problemler + 345 + metin denemeleri

• 11 in 2. dönemi esen konu anlatımlı ygs yi bitirmistim yazın karekökü çözdüm sonra deneme metin ucdortbes apotemi denge vs. her denemede 39-40 yapiyodum ama sınavda 37-1 yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni en zorlayacak kaynak buyuk ihtimal apo nun 15 li mat denemesi

cozumleri de var

ben ilk 11 tanesini cozmustum

• Sb de her soruyu mantığına kadar çözmek + deneme + deneme + deneme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belli bi seviyeye geldikten sonra çok soru çöz. denemelerde 32 33 net yapıyordum mattan normal sınavda da 33 net yaptım ama 1.30 saatte yapabildim ve türkçe 20 fen 24 net geldi maalesef. Süreyi iyi kullanmayı öğrenmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

seni en zorlayacak kaynak buyuk ihtimal apo nun 15 li mat denemesi

cozumleri de var

sonuç ne oldu bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

seni en zorlayacak kaynak buyuk ihtimal apo nun 15 li mat denemesi

cozumleri de var

sonuç ne oldu bro

ben fenime guvenirdim hep zaten hep fen calismistim matematikten iste o apo ve endemik cozmustum bitek

ama sinavda mat 40 fen 36-4 geldi tersi gelse daha az sasirirdim

belli olmuyo boyle seyler :D

• 39 1 geldi sadece deneme çözdüm branş denemesi olarak 3-4-5 çözdüm sadece ama 100 e yakın genel deneme çözdüm

• arkadaşlar haklı bol bol deneme en iyisi
    38-1
  • 40-0 kardesim kafama koydum mu yaparim diyenlerdenim tej yaptigim dershane denemeleri + behzat rasuli ps leriydi. Süre kullanmayı ogrenmek lazim cok onemlidir ve inatlasmamak lazim soruyla gerisi gelir. Soruyu sakin buyutme gozunde rahatca cozebilecegine emin ol

• 1 boştu benim yazın simetrileri çözdüm ama çok faydası olmadı, sonra fem konu özetli mat ve karekök matı okul açıldıktan sonra bitirdim son 2 ay içinde de genel deneme ve karekök 25'li deneme çözdüm. tavsiyem eksiksen problemlere ve tabi ki geoya çalış sonrasında soru bankası yerine deneme bence daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodOnMyName

Ales problemler + 345 + metin denemeleri

en cok seninki aklima yatti nedense

• apotemi problemler+ bol bol bolum denemesı
  • 40-0

345 ve apotemi denemelerini çözün derim ben, ayrıca denemelerde gelen netler sizin için hiç bir şey ifade etmesin öğrenmeye bakın soru tiplerini. Ki bence en önemlisi YGS için zaman kontrolü sınavda karşınıza ne çıkacağı belli olmuyor o yüzden kontrolü asla elinizden bırakmayın bir soruya gereğinden fazla süre ayırmayın derim. Bir de geometriye iyi çalışın YGS matematikten ayrı olarak, her türlü işinize yariyacak çünkü ygs/lys.

• Bende eski bi kitap vardı eski basın onu çözdüm ama ortalama her kitapta yeterli soru vardır karekök falan çözmediysen onu çözebilirsin. Her soru tipinden üç beş çeşit soru oluyor onları bi süre sonra alışıyorsun. Ama mantığını çalıştırmayı dene yapamadıklarında düşün yani soru üstünde. Çok zor bi iş değil . Biraz şans o da dikkat hatası yapmamak

• Soru bankası olarak ne bulursan çöz. Problemler için ayriyeten bir kitap bitir. Geometriye erkenden başlayıp sınava kadar düzenli soru çöz. Bolca deneme çöz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.