Şimdi Ara

YGS - LYS ye tekrar hazırlanma serüvenim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ksu makine 2 . sınıfa geçmiş bir abinizim 2014 ygs lys sine çalışmadığım için mezuna kaldım mezun senemde pek farklı olmadı
    160 bin gibi dşük bir sıralama geldi ve ksu ye gıttım Kahramanmaraş a ilk gittiğimde köepek gibi pişman oldum Ankara dan
    Kahramanmaraş a gitmiiştim ve deyim yerindeyse atta inip eşeğe binmek gibi bir şeydi . Kahramanmaraş lıyım ama okumaz
    bir yer. Sonra okuldu yurtta derken biraz ısındım sandım ama gene olmuyor itici gelen bir şeyler vardı ve ygs ye bavurdum
    Ankara ya geri dönmek için 271 puan aldım 3 senedir ygs den aldığım en iyi puandı ama kırık OBP ile 271 in üstüne pekde bir
    şey katamazdım lys ye 3 ay kalmışken. Yaşımın artık geçtiğini 21 yaşında üniversiteye başlanın geç olduğuna kendimi inandırıp
    elimden olanla yetinmem lazım dedim. Gene olmadı 21 yaşın üniversite için geç olmadığını öğrendim gördüm daha doğrusu
    benim bölümümde 21-24-19-20-18 18 likler azınlıklardaydı bu yaş grubuyla gaza geldim ve tekrar hazırlanmaya başlamaya
    karar verdim bu sefer daha inançlıyım vaktimde gerçekten bol ve hiç olmadığı kadar sağlam temelim var sizlere yardımcı
    olmak aklınızdaki sorulara cevaplamaya hazırım keza 21 yaşında üniversiteye gidenlerinde görüşlerini öğrenmek isterim
    Hepnize kolay gelsin. Sonuç bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.