Şimdi Ara

YGS-LYS TM Kaynak tavsiyesi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12.Sınıf olmamla beraber YGS-LYS korkusu sarmaya basladı beni Matematik temelim çok kötü oldugu ıcın karekök mat 0,ve antremanlarla matematik setini almayı dusunuyorum. Geometri içinde Geometri 0 ,Kendimi geliştirdikce guvender konu anlatım soru bankası dusunuyorum Sayısal kaynaklar için önerilerinizi bekliyorum.

Sözel olarak suan elimde 1 ay önce aldıgım final türkçe edebiyat konu anlatım,1 tanede soru bankası var. Cografya,Edebiyat,Dil Anlatım ve Tarih içinde konu anlatım ve soru bankaları tavsiyelerinize ihtiyacım var.. Lutfen yardım edin..

1 Sene içinde sizce Matematiği toparlıyabilirmiyim ?

• Konu yukarı arkadaşlar Allah rızası için yardım edin
  • hocam matematik için düşündüğün kaynaklar iyi ama hep basit kitaplardan çözme.ant matematik işlem hızını arttırıyor geometride aynı şekilde..bu arada bulgaristana gitmicek miydin sen ?burda mı okumaya karar verdin
  • Ben de karekök mat 0 kullanıyorum. Her sayfada 1 konu anlatımı+4 soru var. ilk 2 soruyu rahatlıkla yaparsın fakat 3. ve 4. sorular boş kalır. Demek istediğim konuyu başkası anlatmadan, bir anlatıcı ile test çözmeden bu kitaptan fazla birşey beklememelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 6 Temmuz 2013; 14:32:30 >
  • Sing for the moment kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 sene şansımı denemeye karar verdim baktık tutmadı Bulgaristan yolları gözüküyor

Bu arada konu yukarı beyler yardımlarınızı bekliyorum
  • Mat için simetri öneriyordu herkes,bunun yanında fem konu özetliyi de önerdiler.Karekök 0 dan sonra onları da çözebilirsin
    @SPY-CX5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler hocam.

Konu yukarı
  • Ygs matematigi iyi kotu halledersin ama lys biraz sikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yukarı arkadaşlar yardım edin..
  • up
  • Konu up.
  • Bende upluyayım Tm yim mezuna kaldım coğrafya-türkçe tavsiye kaynaklarından faydanalabilirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 15 Temmuz 2013; 17:51:05 >
  • Konu yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.