Şimdi Ara

YGS-LYS MERAK EDİLENLER [KİTAP-ÇALIŞMA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun olarak tekrar hazırlanmaya karar vermiş biri olarak yaklaşık 2 yıldır bu forumdayım farklı hesaplarla,ister istemez tecrübe kazandık biraz 12.sınıf olmuş arkadaşlar merak ettiklerini sorabilirler buradan gün içerisinde ders çalışmadığım zamanlar burada takılıyorum.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Şimdi millet tercih telaşında benim öyle bir derdim yok sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 6 Temmuz 2015; 22:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Mezun olarak tekrar hazırlanmaya karar vermiş biri olarak yaklaşık 2 yıldır bu forumdayım farklı hesaplarla,ister istemez tecrübe kazandık biraz 12.sınıf olmuş arkadaşlar merak ettiklerini sorabilirler buradan gün içerisinde ders çalışmadığım zamanlar burada takılıyorum.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Şimdi millet tercih telaşında benim öyle bir derdim yok sonuçta.

Hocam napiyim nerden basliyim bilemedim 445 puanlik anadolu lisesindeyim ortalamam 80 di geçen donem su yaz aylarinda ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç yaptın bu sene ygs lysde
  • Hedefin ne?
  • Biyoloji için hangi kitabı önerirsiniz? (Palme ve final hariç)

• Boşver kaç yaptığımı,çok kötüydü sınav anı çöktüm kısaca öyle anlatabilirim.Bilmediğimden değil ama psikolojik olarak kaybettim,kaldıramadım o psikolojiyi.
  • quote:

Hedefin ne?

İlk 10.000

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Boşver kaç yaptığımı,çok kötüydü sınav anı çöktüm kısaca öyle anlatabilirim.Bilmediğimden değil ama psikolojik olarak kaybettim,kaldıramadım o psikolojiyi.

anlayabiliyorum seni inşallah diğer sene iyi geçer
  • Onur0625 O kullanıcısına yanıt
    Biyoloji için palmedir en iyisi.Onun haricinde pek bilgim yok sayısal değilim.Arkadaşlarım palme kullanıyordu hep.
  • Ygs mat-geoyu bitirmelisin kesinlikle.Onun haricinde sana yük olmaması için sene içerisinde türkçeyi bitirmen iyi olabilir.Temponu kendin ayarla ama ygs mat-geoyu bitir.
  • Büyük pismaliklarin nelerdir hocam

• Hocam öncelikle hayırlı akşamlar.
    Size bir sorum olacak.Ben12.sınıfa geçen sayisal öğrencisiyim 2 haftadır ygs mat geo çalışıyorum ilk konular bitti kısacası sorum hocam ben bu derslerin yanında fene sistemli şekilde bakamıyorum.Yazın sadece mat geo çalışsam hatamı ederim fikriniz nedir ne yapmalıyım? Geçmi kalırım bu sorular bana kafayı yedirecek

• Deneme çok önemli,belirli bir bilgi birikimine sahip olduktan sonra deneme önemlidir bunun nedeni ise deneme çözerken zamanı kontrol etmek gibi şeyleri öğrenir insan.Tmler için matematik-geometri gerçekten önemlidir.Sayısal olan birisinin ise hedefi yüksekse yazın en kötü ygs mat-geoyu bitirip iyi bir seviyeye ulaşması gereklidir.
  • Fen bilgine bağlı olarak değişir.Fen derslerim sıfır dersen karekök 0 tarzı kitaplar çözmeni tavsiye ederim yazın ama iyiysen en azından biraz temel varsa çalışmasan bir kaybın olmaz.Tabi hedefin önemli burada.
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Ben şuan temelimi sağlamlaştırmaya çalışıyorum hocam ilkokulda hic çalışmadım düz lisedeyim çok pişmanım bunu üni de yaşamak istemiyorum ygs konularinada başlamadım daha ne yapıyım nasil ediyim hocam

• Elinden geleni yap ve çalış,yorulmak sıkılmak unut bunları.Çalışıcaksın başka yolu yok.Fenin sıfırsa dediğim gibi basit kitaplarla başlayabilirsin yaz tatilini iyi değerlendirmelisin.
  • lys mat için özet kitap arıyorum konuyu kestirmeden ama güzel anlatan bir kitap arıyorum, kısa olmalı çünkü çok vaktim olmayacak çalışmak için. tm/ts sınavlarına gireceğim önümüzdeki yıl. 2.üniversitemi okuyacağım
  • intexo kullanıcısına yanıt
    Tm yim şuan feni sona birakmak istiyorum

• Tr-mat-sos için 100+ nete sabitlemeden netini fen çalışmak gereksizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 6 Temmuz 2015; 23:20:17 >
  • daskadir D kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla basit bir anlatımı olan simya lys k.a vardı ama yetersiz kalır öyle iyi netler yapılmaz bu kitapla lys matematiği basit gelmiyor artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.