Şimdi Ara

Ygs-lys Kitap onerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik:Matematik temelim o kadar iyi degil ancak o kadarda kotu degilim kendimi gelistirecegim ve katkisi olacak bir iki kitap ariyorum hangisiyle baslayip neyle devam edecegimi herseyi yazabilirsiniz.

Fizik:Fizik temelim berbat durumda 0 dan baslasim en iyisi basit bir fizik kitabi onerebilirmisiniz ?

Biyoloji:Biyoloji temelim normal guzel bir konu anlatimli ve sorulari guzel olan kitap

Geometri:Geometri temelimde malesef kotu meslek lisesinde okuduğum icin sayisal bölümüne sayisal dersler koymuyorlar.

Dil ve anlatimYgsde paragraf sorularını cozmeme yardimci olacak bir kitap ariyorum sirf soru bankasi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyim
  • BerkayGRBZ kullanıcısına yanıt
    Biyoloji palme konu anlatımlı a-b

Fizik için güvender kolaydır güvender alabilirsin soru bankası olarak da final video çözümlü sb

Dil anlatım için kitaplarda fark yok ama simetri güzel

Matematikte daha temelden alan kaynakları bilmiyorum bunda yardımcı olamıcam

Soru bankası olarak ygs güvender alabilirsin başlangıç seviyesi olarak gayet güzel

Bu arada geometri için bilemicem fakat lys simetri güzeldir

Bu kaynakları bitirip temel oluşturduktan sonra ilk 5k için tavsiyeler konusundaki kitapları çözebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    guvender ygs kimya konu anlatimli
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.