Arkadaşlar İstanbulda yaşıyorum dershaneye kayıt yaptırıcam, sayısal öğrencisiyim ve hangi dershaneye kayıt yaptırıcam karar veremedim... İstanbul'un en iyi sayısal dershanesi beşiktaş fen bilimleri biliyorum fakat çok uzak, küçükçekmece de oturuyorum, bakırköy fen bilimlerini bilenler varsa orası nasıldır acaba? Ya da sizin önerileriniz nelerdir? Arkadaşlar aradığım dersane KALİTELİ EĞİTİM VE KALİTELİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIĞI sağlamalı bana...
Şimdiden teşekkür ederim...
uğur dersaneleri..
sakın bireye gitme yayınları berbat ötesi..lanet ettim bu sene birey yayınlarına..finale git oranın yayınları daha iyi..uğurda önerilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
sakın bireye gitme yayınları berbat ötesi..lanet ettim bu sene birey yayınlarına..finale git oranın yayınları daha iyi..uğurda önerilebilir
Yayın olarak tercih yapılmaması gerekir diye düşünüyorum. Zaten kendi istediğin kitapları temin edebilirsin.
Dersane seçiminde kadroya dikkat etmelisin. Öğretmen kadrolarına iyi bak her yerde dersane kalitesi farklıdır bu kalitede öğretmen farkından kaynaklanıyor.
Ders anlatımınıda geçtim daha da önemlisi heran dersaneye uğradığında sorularının beklenmeden çözülmesi. Aşırı kalabalık dersanelerin dezavantajı burdan kaynaklanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: karawatan
uğur dersaneleri..
hangi uğur? ben küçükçekmecedeyim, ayrıca şubeden şubeye fark oluyor...
quote:
anlamadım berbat derken, ben bireyin sorularının kaliteli olduğunu duymuştum... evet finalin sorularıda çok kaliteli, uğuru bilmem, güvender ve fen bilimlerinin yayınları da çok güzel... fakat konu yayınlar değil arkadaşın dediği gibi yayınları kendim temin edebilirim... bana anlattığım gibi bi dershane lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: Emre654
quote:
Yayın olarak tercih yapılmaması gerekir diye düşünüyorum. Zaten kendi istediğin kitapları temin edebilirsin.
Dersane seçiminde kadroya dikkat etmelisin. Öğretmen kadrolarına iyi bak her yerde dersane kalitesi farklıdır bu kalitede öğretmen farkından kaynaklanıyor.
Ders anlatımınıda geçtim daha da önemlisi heran dersaneye uğradığında sorularının beklenmeden çözülmesi. Aşırı kalabalık dersanelerin dezavantajı burdan kaynaklanıyor.
çok doğru söylüyorsun arkadaşım fakat nasıl bulacağız işte problem orda.....
anlamadım berbat derken, ben bireyin sorularının kaliteli olduğunu duymuştum... evet finalin sorularıda çok kaliteli, uğuru bilmem, güvender ve fen bilimlerinin yayınları da çok güzel... fakat konu yayınlar değil arkadaşın dediği gibi yayınları kendim temin edebilirim... bana anlattığım gibi bi dershane lazım...
fizik, biyoloji, geometri kitapları iyidir. diğerleri gereksiz...
zafer dershaneleri tavsiye ederim süper kaliteli kadro ve yayınları var
Birey'in kitapları çok ayrıntılı ve gereksiz. Dershanesini de fem türevleri gibi olacağından tavsiye etmem. Fdd güzeldir ama onun da kitapları vasattır. Çok iyi ve kaliteli olmasını beklemeyin. Fdd'lerin de kalitesi şubeden şubeye değişir. Mesela bizim şubede(avcılar) stajer hoca açığı nedeniyle ekstra konu ant. ve soru çözümü nokt. sıkıntılar meydana gelebilir. Ayrıca sınıf seviyesi de ders kalitesini doğrudan etkilemekte. Mesela sayısal ve tm sınıflarında mat. dersine aynı hocalar da girsede derste çözülen örnekler sınıftan sınıfa değişiyor. Yani işin çok zor kardeşim.
FEM'e gelme, hiçbir olayı yok. Boşuna boşuna fazla para bayılırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr
Yani işin çok zor kardeşim.
Çok doğru söylüyorsun, çook... Ya benim kafamda beşiktaş fen bilimleri vardı, ama bana uzak, benim hatta özel bi durumum oldu, beşiktaş fen bilimlerinin 2 hafta gittim 12.sınıf derslerine... Anlatması uzun, çok güzeldi, gayet kaliteliydi... Şimdi diyorum, bakırköy fen bilimleri de iyidir diye tahmin ediyorum, sonuçta beşiktaştan sonra en üzerine düştükleri şube bakırköy diye tahmin ediorum... o nedenle aklımda bakırköy fen bilimleri var...
bilemiyorum... Valla of of napcam ben ya
Kardeşim ben Fem türevi Körfeze yazıldım sezon başında.. Öss ile ilgili hiçbir hedef ve hayalim yoktu.. Ve şuan bu hedefsiz heyecansız cocukdan, düz lisesinde eşit ağırlıkda 1. bir çocuk cıktı.. 95 net fazla yüksek olmasada benim ve benim gibi temelde eğitimi görmemiş ki ilgide duymamış cocuklar için ve düz liseliler için fazlaca iyi.. Bana ilk başta bir hedef kazandırdı.. Sonra beni çalışmaya itti ve bana dersleri sevdirdi.. Bu dershanenin bana en büyük katkısıda buydu..
İyi düşün doğru karar ver derim.. Eğitim ise konu bu işte ehil olan kimler ona göre seç dersaneni..
kesinlikle fem dershaneleri
Bakırköy'de gideceksen Fen Bilimlerine ya da Uğur'a git.Bakırköy Uğurun merkezi 2-3 şubeleri var aynı sokak üzerinde, basım yeri de orda.
uğur - fem - fdd
başkasına gitme
Hayatımda kitap yüzü açmamış bir insandım ve fem le körfez dersanelerine gitmeyi hiç düşünmemiştim ta ki aklımın köşesinde bide orayı dene hissi doğana kadar ee si en sonunda yazıldım ben bile artık kendime inanamıyorum manyak ders çalışıyorum rehberlik hizmetleri harika haberin olsun. :)yayınlarını söylememe gerek yok :)