Şimdi Ara

YGS-LYS İçin Bugün Ne Yaptın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her gün az da olsa ne kadar soru çözdüğünüzü, hangi konuya çalıştığınızı yazın.

Burayı bir günlük gibi düşünün.
    Misal ben şuan fizikte vektör-kuvvet çözüyorum.
    Düzenleme: Hepinizin çalışmalarını okuyorum. Gayet iyi gidiyor.
    Düzenleme 2: Ara ara olduğunuz deneme sınavlarının sonuçlarını yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 12 Kasım 2012; 9:00:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat 2: özel Tan. Fon. +Limit sınav haftası sanırım 1-1.5 hafta kadar ygsyi askıya alacağım. Lanet olsun şu okul sınavlarına ya.
  • ygs biyoloji çalışacam 5 te
    bu kadar
  • bugün sadece türkçe çalıştım o da fem dergiden neyse beni tutmayın derse başliyim aksattım bugün iyice :)
  • Akşam 1-2 saat çalışırım bir aksilik olmazsa. Mesajım dursun burada yapınca editlerim.
  • Allah için ne yaptın gibi olmuş başlığı görür görmez hafif bi güldüm.
  • Maalesef hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zafer yayınları LYS hazırlık dergileri -7 adet- ve YGS hazırlık dergi şeklinde 14 kitap 4-5. sayıları eksik. aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

bugün sadece türkçe çalıştım o da fem dergiden neyse beni tutmayın derse başliyim aksattım bugün iyice :)

Gittim Fem dergi 1 in tarih coğrafya felsefesinide çözdüm Birazdanda yeni Simetri LYS Geometri kitabı aldım ona başlıyacağım 0dan tekrar girdiğimde yazarım yine ne yaptığımı :)
  • Hicbirsey

• Anti-K ' dan atom ve yapısı na çalıştım .
    Esen yay. Elementler kimyası na çalıştım.

• şuan türkçe cümlede anlam çözüyorum. Sonra kimyada kimyasal türler arası etkileşimleri çözeceğim. Çalışan bütün arkadaşlara kolay gelsin.
    düzenleme: türkçe nin %80 i bitti. Kimyasal türler arası etkileşimler 5 test çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 3 Kasım 2012; 19:04:32 >
  • sabah okulda bir deneme olduk ve onun haricinde 200 soru çözdüm yani yaklaşık 360 soru çözmüş oldum
  • Deneme olduk kafa kalmadı boş boş oturdum bütün gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankzhehe

Allah için ne yaptın gibi olmuş başlığı görür görmez hafif bi güldüm.

+1

• Şimdi kaldırma kuvveti soru çözümü yapıyorum 50-60 tane soru çözüp başka ne yapabilirim ona bakıcam sonra uyuycam yarın dersane var.
  • Biyolojide hücrelere kadar kapsamlı çalıştım ve 60 soru çözdüm konuyla ilgili bugün izin verdim biraz kendime
  • mat2 trigo + geo çokgen yardırdım.
  • quote:

quote:

bugün sadece türkçe çalıştım o da fem dergiden neyse beni tutmayın derse başliyim aksattım bugün iyice :)

Gittim Fem dergi 1 in tarih coğrafya felsefesinide çözdüm Birazdanda yeni Simetri LYS Geometri kitabı aldım ona başlıyacağım 0dan tekrar girdiğimde yazarım yine ne yaptığımı :)

Bu sabah kalktım fem dergi 1 in geometrisini çözdüm şimdide biyoloji yada mat2 çalışacam karar veremedim daha :)
  • Merhabalar forumdaşlarım.. Size birşey danışmak istiyorum şimdi çalışmalarınızı (varsa) dershane ile mi gidiyorsunuz yoksa siz konu ilerleyip mi gidiyorsunuz bu konuda bi çalışma örnekleride rica edebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.