Şimdi Ara

YGS-LYS Hazırlıkta Kim Daha Avantajlı (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.Ankete katılırsanız sevinirim.

http://strawpoll.me/318915

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha tempolu olacağı için 12.sınıflar benim görüşüm
  • Yerlesemeyen degil de sıralaması ortalama bir yeri tuttugu halde hedefi yuksek oldugu icin tercih yapmayan mezunlar ama yerlesemeyen mezun diye genelleme yapmak da guzel. Obur turlu cok uzun oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm türkiye dereceleri o 12. sınıf insanlar tarafından yapılıyor yani 12. sınıfın içinde çok tırt kısmı var ama iyisi her kesimden daha iyi
  • Rubai R kullanıcısına yanıt
    ilk 10 bine girmek için mezunlar avantajlı. 12. sınıfta 10 bine girenler zaten tercih yapıyor. 12. sınıfta 4bininci birisi tercih yapmayıp seneye bıraksa o da derece yapar.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 9 Ağustos 2013; 1:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: curcuburcu

ilk 10 bine girmek için mezunlar avantajlı. 12. sınıfta 10 bine girenler zaten tercih yapıyor. 12. sınıfta 4bininci birisi tercih yapmayıp seneye bıraksa o da derece yapar.

ya hocam mesela ben şehrimin en iyi anadolu lisesinde okuyordum ama öğretmenler öğrenciye bi mat 2 bile anlatamıyordu

hani ciddi iyi liseler zaten 2. hatta 1. sınıftan beri düzenli çalısmaya sevk ettiği için fabrika misali sonuç alıyorlar bkz izmir fen

ama bana sorarsan geçen sene 12. sınıftım kim avantajlıydı mezun bi de şimdi sorarsan 12. sınıf derim (mezunların bu son şasn baskısı bence çok derin)

olay değişken değerlere sahip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gülce Zeynep

Yerlesemeyen degil de sıralaması ortalama bir yeri tuttugu halde hedefi yuksek oldugu icin tercih yapmayan mezunlar ama yerlesemeyen mezun diye genelleme yapmak da guzel. Obur turlu cok uzun oldu

yada şöylemi deseydik. puanı bir çok yere yettiği halde istedikleri yer gelmeyince tüm baskılara rağmen bir daha hazırlanmaya karar veren mezunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Orijinalden alıntı: Gülce Zeynep

Yerlesemeyen degil de sıralaması ortalama bir yeri tuttugu halde hedefi yuksek oldugu icin tercih yapmayan mezunlar ama yerlesemeyen mezun diye genelleme yapmak da guzel. Obur turlu cok uzun oldu

yada şöylemi deseydik. puanı bir çok yere yettiği halde istedikleri yer gelmeyince tüm baskılara rağmen bir daha hazırlanmaya karar veren mezunlar

Oyle de olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• üniversite okuyup tekrar hazırlananlar bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

üniversite okuyup tekrar hazırlananlar bana göre

Evet onlarda bence biraz avantajlı nasıl olsa adam üniversiteyi kazanmış o rahatlıkla sınava girse daha iyi sonuç çıkartabilir
  • mezunlar. tabii derece veya iyi bir başarı için konuşuyoruz. ama mezun var mezun var.
    ben 34k ile kaldım, arkadaşım ygsde düşük puan yaptı barajı geçemedi mezuna kaldı, diğeri de 10k ile kaldı.

o yüzden iyi bir sıralaması olup kalanlar diyelim.

12. sınıfta okul, heyet raporu alma çabaları, sınıfın gürültüsü, bedencinin koşturmadan not vermemesi, okul hocalarının psikolojinizi bozması vs. vs sebepler olur ki en önemlisi integrali falan yeni öğrenecek olmak.

yerleşenler ise puanları kırılır, 1 yıl daha geçmiş puanları kırılmayacaksa da insan haliyle dersten soğur.

mezunluğun dezavantajı ise akrabalar
    2 yıllık da mı tutturamadın gızım sorusundan, yaa benim tm3 27k ama gitmedim demekten bayramım zehir oldu

şu da bir gerçek kısmet değilse tüm avantajlar dezavantajınız olur, kısmetse dezavantajlar avantaja dönüşür. hayırlısı olsun.

• Bence mezunlar Hem okul derdi yok sadece sınava odaklılar Hem de bilgiler taze Üzerine daha da çalışılınca çok daha iyi yerleri kazanailiyorlar bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.