Şimdi Ara

YGS-LYS Hazırlık İçin Hangi Dergi Aboneliği Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershane zirve soru bankası dagıttı fakat ben sistemli gitmek istiyorum o yüzden dergi abonesi olacam Fem dergisine düşünüyorum fem in dergileri güzelmi veya başka hangi marka dergileri önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Dershane zirve soru bankası dagıttı fakat ben sistemli gitmek istiyorum o yüzden dergi abonesi olacam Fem dergisine düşünüyorum fem in dergileri güzelmi veya başka hangi marka dergileri önerirsiniz

Hangi bölüm
  • Final dershanesine 3 sene giden biri olarak. Final in dergilerinde kısa öz anlatım var. Fizik ve matematik de çok fazla çözümlü örnek var. Ama konu anlatımı çok kısa. Fizik anlatımı aşırı formüle dayalı. Tek bir formülden çıkan alt formüllerin nereden geldiğini göstermeden direk veriyor ezbere kaçıyor çözümlü sorularındada. Fizikten tavsiye etmem o yüzden.

Fem dergilerinden kullanmadım. Fem simetri ygs kimya aldım. 2 günde bitirdim. Çok memnun kaldım ondan. Fem dergi fem simetri aynı mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Dershane zirve soru bankası dagıttı fakat ben sistemli gitmek istiyorum o yüzden dergi abonesi olacam Fem dergisine düşünüyorum fem in dergileri güzelmi veya başka hangi marka dergileri önerirsiniz

Hangi bölüm

Eşit ağırlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Hangi bölüm

Eşit ağırlık

Pm attım
  • sayisal icin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben finalin ygs lys dergi setini aldim dun bekliyorum bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.