Şimdi Ara

YGS LYS hayatınızı çok etkiledi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir 11.sınıf kardeşiniz olarak sormak istiyorum.

YGS LYS hayatınızı çok etkiledi mi, sinir stres sahibi oldunuz mu? Gününüzün kaç saati bunları düşünmekle geçti? Herhangi bir (fiziksel,bilişsel) sorun yaşadınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 11.sınıfım ben bile yaşıyorum şuan da etkilerini hocam
  • Etkilemez mi yav 2 senedir asosyalim bir ortama girsem konuşamaz hale geldim mezunum bu yıl kurtulacağım inşallah

• Bi kere sosyal hayat diye bir şey kalmıyor, kalsa da yaptığından yediğinden içtiğinden zevk alamıyorsun, aklın hep henüz bitiremedigin konularda kalıyor :(

• Kötüymüş :/

• 2015 hazirandan beri hayatımın en berbat dönemini. yaşıyorum. En son ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum. Her günüm bir eziyet sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 9 Nisan 2017; 13:46:28 >
  • ömrümü yedi ömrümü. dha ne olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

2015 hazirandan beri hayatımın en berbat dönemini. yaşıyorum. En son ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum. Her günüm bir eziyet sanki.

Kardeşim beni anlatmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar etkiledi ki istediğim bölümü kazansam bile yine 365 gün ders çalışıcam gibi geliyor sanli hiç bitmeyecek bu çalışma.

• İletişim problemi yaşıyorum. Konuşmayı unuttum diyebilirim. Duygusallık namına bi şey kalmadı . Sana önerim ilk yılında iyice çalış kazan git . Mezunluk çok şey getirir ama daha fazlasını götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 9 Nisan 2017; 13:57:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde yaptığın sosyal etkinlikler zehir oluyor,arkadaşların buluşalım derse gitmek istemezsin gidersen aklın hep derste,gitmezsen arkadaşlarına aran bozulur.bu sene çoğu zaman arkadaşlarımla aram bozuldu.yinede mezuna kalmak bana çok fazla şey kattı.İnşallah bu sene bitecek,edebiyattı,coğrafyaydı,çarpanlara ayırma falan filan hepsinden çok sıkıldım.Artık mesleğimle ilgili şeylere çalışıp somut başarılar kazanmak istiyorum,ha aklımda hiçbir meslek yok orası ayrı
  • quote:

2015 hazirandan beri hayatımın en berbat dönemini. yaşıyorum. En son ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum. Her günüm bir eziyet sanki.

2015ten beri yaklaşık 2 senedir bu ağır maratonun etkisinde olmak çok güç. Sizleri daha iyi anlayabiliyorum. Allah herkese ilk senede istediği yeri kazanıp gitme imkanı versin.

Size de başarılar diliyorum.

• sosyalliğin neredeyse yok oluyor. eğlenmek istesen bile tam anlamıyla yapamıyorsun . lanet bir şey ama sabır 2 ay kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

quote:

Kardeşim beni anlatmış

Seninki 2014 hazirandan beri olmalı :( 3 yıl ya şaka maka.

• 10 kilo falan aldım bi de vücut ağrıları başladı eğilmekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 kilo etkiledi.

• Geçen pttde sıra bekliyorum adam önüme geçti sıramı bekliyorsunuz dedi heyecandan hayır dedim konuşmayı unutturdu eve kapanmak

• Sağlığımı kaybettim daha ne olsun... Sakın Mezun kalma aklına bile getirme şuan düzenli çalış ve sınav bitene kadar da bırakma.

• Kardeşim mezunum olayın sıkıntısı şu : yaz tatilleri dahil herhangi bir arkadaşların buluşmanda bile kazanıp gidenler kadar eğlenemiyorsun. Bir şekilde vicdan azabı çekiyorsun
  • Zor durum hakikaten

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.