Şimdi Ara

YGS-LYS Fizik kitap önerisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.ben forumda yeniyim.ve sizler gibi ben de bu sene sınava girecegim.mezunum.orta derecede fizik bilgim var.bu seneki hedefim ise ilk 10bin.fizik konu anlatımlı kitap arıyorum. palmenin ygs konu anlatımlı kitabi + final lys konu anlatımlı olarak mı önerirsiniz.yoksa palmenin ygs-lys veya finalin ygs-lys mi önerirsiniz?bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.simdiden tesekkürler

• Palme finalden cok cokk daha iyidir. Ama bilgilerin orta derecedeyse biraz zor gelebilir.
    Fizigini hizlandirmak icin Guvender Ygs soru bankasi da guzel ama sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Palme finalden cok cokk daha iyidir. Ama bilgilerin orta derecedeyse biraz zor gelebilir.
    Fizigini hizlandirmak icin Guvender Ygs soru bankasi da guzel ama sen bilirsin

Hocam benim de fizik temelim inanılmaz kötü. Berbat ötesi. İğrençliğin ötesinde. Diğer dersler gayet iyi ama şu fiziği halletmem lazım 11.sınıfa geçtim. 9 ve 10 için çok geç diye düşünüyorum. Kaynak önerisi lazım. Ayrıca 11.sınıf için tavsiyeleriniz neler? Temeli olmayan biri artık temel yapabilir mi yoksa iş işten geçti mi

• sutlugahve kullanıcısına yanıt
    11. sınıf geç değil tabiki hatta tam vakti, benim de fiziğim 10da kötüydü 11de de çok iyi değildi ama Palme soru bankası almıştım, soruları çok kaliteli ve tam sınavda çıkabilecek tarzda.İlk başta zorlana zorlana yapsam da fiziği öğrenmemde baya faydası oldu
    9 ve 10'u telafi için de Güvender YGS Fizik al derim, soru çözmeni hızlandırır ve seni belirli seviyeye getirir
  • ben de palme düsünüodm ama palmeyi karısık mı alsam yoksa ygs palme lys final mi ya da 4kitap birden palme mi.ygs güvendere de bakıcam önerin için tesekküerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

11. sınıf geç değil tabiki hatta tam vakti, benim de fiziğim 10da kötüydü 11de de çok iyi değildi ama Palme soru bankası almıştım, soruları çok kaliteli ve tam sınavda çıkabilecek tarzda.İlk başta zorlana zorlana yapsam da fiziği öğrenmemde baya faydası oldu
    9 ve 10'u telafi için de Güvender YGS Fizik al derim, soru çözmeni hızlandırır ve seni belirli seviyeye getirir

Tamam hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan123321

Öncelikle merhaba arkadaşlar.ben forumda yeniyim.ve sizler gibi ben de bu sene sınava girecegim.mezunum.orta derecede fizik bilgim var.bu seneki hedefim ise ilk 10bin.fizik konu anlatımlı kitap arıyorum. palmenin ygs konu anlatımlı kitabi + final lys konu anlatımlı olarak mı önerirsiniz.yoksa palmenin ygs-lys veya finalin ygs-lys mi önerirsiniz?bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.simdiden tesekkürler

maltepeye bi bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Final cok islem kalabaligi bence, Fem Final'den daha iyi. Ama Palme ya da Finalden biri diyorsan bence sayisallarda en iyi Palme, tabiki son karar senin

• Finalin konu anlatımlı kitaplarını çok önermiyorum finalin soru bankaları iyi. Çözüm konu anlatımda alabilirsin geniş rahat bir kitap.
  • palme fiziği aldım ygs-lys öneriler için hepinize tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.