Şimdi Ara

YGS-LYS FEM KONU ANLATIM SETİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav sorularından esinlenerek hazırlanan fem yayınlarının tüm YGS/LYS Konu Anlatımlı kitaplarını alıp bitirmem nasıl olur sizce? Bunlarla kalmaz kaynaklarım bunlar bitince başka kaynaklarda çözeceğim. (Biyo. için femden sonra palme gibi mesala).

• Up
  • güncel
  • eğer alt yapın varsa femin beyaz soru bankalarını çöz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Femin bayaz kitapları güncellenmiyor.! Yıllardır aynı benim bu sene aldığım kitapla arkadaşım 2008 yılında ablasından kalma çözdüğü kitaptaki soruların çoğu aynıydı. Diğerlerinin bilmem amam matematikte durum bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: takasindirimm

Femin bayaz kitapları güncellenmiyor.! Yıllardır aynı benim bu sene aldığım kitapla arkadaşım 2008 yılında ablasından kalma çözdüğü kitaptaki soruların çoğu aynıydı. Diğerlerinin bilmem amam matematikte durum bu...

Güncellenmediği doğrudur. Ayrıca fizik kimya biyoloji için meb kitabından başka konu anlatımına gerek yok. En ayrıntılı, en doyurucu ve ösym sınavları için en önemli kaynak MEB kitaplarıdır. Emin olabilirsiniz. Simetriymiş dergiymiş paranıza yazık. Müfredattaki bir çok ayrıntıyı içermiyor bu kitaplar. Ayrıca birçok gereksiz, müfredattan kalkmış ayrıntıyı da boşa öğretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 19 Haziran 2014; 21:49:09 >
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDroid

quote:

Orijinalden alıntı: takasindirimm

Femin bayaz kitapları güncellenmiyor.! Yıllardır aynı benim bu sene aldığım kitapla arkadaşım 2008 yılında ablasından kalma çözdüğü kitaptaki soruların çoğu aynıydı. Diğerlerinin bilmem amam matematikte durum bu...

Güncellenmediği doğrudur. Ayrıca fizik kimya biyoloji için meb kitabından başka konu anlatımına gerek yok. En ayrıntılı, en doyurucu ve ösym sınavları için en önemli kaynak MEB kitaplarıdır. Emin olabilirsiniz. Simetriymiş dergiymiş paranıza yazık. Müfredattaki bir çok ayrıntıyı içermiyor bu kitaplar.

ya da saçma salak fazlalık ayrıntıları içeriyor. biyoloji için en iyisi devletin verdiği.
    mat 2 için bence beyaz FEM en iyisi. fizik kimya da da FEM dergi en yerinde olanı konu anlatımı olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.