Şimdi Ara

Ygs Lys Donemi Sevgili Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
4.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. sinifim, bi kizi seviyorum. ugrassam sevgili oluruz ama aklimda cok cekinceler var. cunku ilk kez biriyle cikicam, kiza cok baglanir miyim. derslerimi etkiler mi falan. dardayim
    bu arada kiz baska bi okulda ve 10. sinif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rahat takıl ya, öyle düşünenler bir halt yapamıyor sonra, ne sevgili işi oluyor ne sınav işi.
  • Her şeyi dozunda yaparsan bir sorun olmaz
  • Tam dayaklksın he

• quote:

Orijinalden alıntı: bkck

Tam dayaklksın he

:D :D

• İlk defa cikaxakmissin bak ne bekliyon oglum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

11. sinifim, bi kizi seviyorum. ugrassam sevgili oluruz ama aklimda cok cekinceler var. cunku ilk kez biriyle cikicam, kiza cok baglanir miyim. derslerimi etkiler mi falan. dardayim

kizin karakterine bagli. bi mesaj atmadin diye basinin etini yiyecek,surekli trip atacak biriyse bulasma bile. ama isinde gucunde, anlayisli bir kizsa olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vermillion.

quote:

11. sinifim, bi kizi seviyorum. ugrassam sevgili oluruz ama aklimda cok cekinceler var. cunku ilk kez biriyle cikicam, kiza cok baglanir miyim. derslerimi etkiler mi falan. dardayim

kizin karakterine bagli. bi mesaj atmadin diye basinin etini yiyecek,surekli trip atacak biriyse bulasma bile. ama isinde gucunde, anlayisli bir kizsa olabilir

Beni de endiselendiren bu ya. kizin karakterini cozemedim daha. bir de bu kizi dusunmekten derslere konsantre olmazsam sikinti olucak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vermillion.

quote:

Beni de endiselendiren bu ya. kizin karakterini cozemedim daha. bir de bu kizi dusunmekten derslere konsantre olmazsam sikinti olucak

once biraz tanimaya calis hocam madem. gecen sene 10.sinifken ben de bi kiza asik olmustum, yarim donem boyunca kiz icin ugrastim resmen. sonucta ne kizi elde edebildim ne de derslere kafayi verebildim. hatta sinavlardan onceki gun bile calisamaz olmustum ozetle kiz sana cikmak icin yalvarsa bile duzgun karakterli degilse cikma. obur turlu yardir gitsin dersler cok onemli cook..

• Sonradan kesin pişman olacan ayarlayabilirsen hallet

• atıl kurt sınav dönemi kafa dagıtcak biri iyi olur dertlesirsiniz erkek arkadas sevgili kadar olmuyor(cok yakın dostun degilse)
  • abı akıllı ol uzak dur kendını derslerıne ver valla pısman olursun soyleyeyım. Sımdı seneye sınav donemınde bulusmak ısteyecek gezmek ısteyecek kavga edeceksınız aklın karısacak moralın bozulacak dınle abılerını hıc bulasma unı de daha guzelını bulursunn

• Akışına bırak
  • Bence hiic kimseye aldirma. Ben bu sene mezuna kaldim. Ve sevgilimin yardimlari olmasaydi bu seneyi akil sagligim yerinde kapatamazdim. Yeri geldi yapamadigimi ona sordum konu anlattirdim yeri geldi "ben cok yalnizim hadi disari cikar beni" dedigimde hemen yanima geldi. Yapamiycam dedigim her an "yapicaksin bak bidi bidi olursa bidi olur yapiyosun iste gayet kolay" dedigimde destek verdi. Stres topum oldu bazen de. Yani o sevgiliye bagli biraz da. Mesela biz de kavga ederiz ama sinav stresimden kaynakli olur genelde ve hemen barisiriz sonra. Yani "sinav mi onemli ben mi" demiycek, sabirli ve seni gercekten seven insanlarla gecirmen sinav seneni cok yararli oluyo. Biraz tani kizi, eger bu tipe uymuyosa birak vazgec. Yipratma kendini, kiz degil senin sinavin onemli.

• Hiç kaçırma sonraları zaten asosyale bağlayacaksın hazır vaktin varken fırsatı tepme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddeenniizz

Bence hiic kimseye aldirma. Ben bu sene mezuna kaldim. Ve sevgilimin yardimlari olmasaydi bu seneyi akil sagligim yerinde kapatamazdim. Yeri geldi yapamadigimi ona sordum konu anlattirdim yeri geldi "ben cok yalnizim hadi disari cikar beni" dedigimde hemen yanima geldi. Yapamiycam dedigim her an "yapicaksin bak bidi bidi olursa bidi olur yapiyosun iste gayet kolay" dedigimde destek verdi. Stres topum oldu bazen de. Yani o sevgiliye bagli biraz da. Mesela biz de kavga ederiz ama sinav stresimden kaynakli olur genelde ve hemen barisiriz sonra. Yani "sinav mi onemli ben mi" demiycek, sabirli ve seni gercekten seven insanlarla gecirmen sinav seneni cok yararli oluyo. Biraz tani kizi, eger bu tipe uymuyosa birak vazgec. Yipratma kendini, kiz degil senin sinavin onemli.

Tam yazdıklarini söylemek için girmiştim :) Madem girdim bir nasihat da ben vereyim. Bnde mezunum sevgilim vardı ama yukarda arkadaşin dediği gibi bir karakterde olmadığından ayrılmak zorunda kaldım . . Keşke hiç başlamasaydm dedim ama iş işten geçti. Ve ilk başlar kendini çok farklı tanıtmışti o.yüzden kızların gerçek yüzünü hemen çıkaramazsin. Hiç bulaşma en ıyisi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Bence hiic kimseye aldirma. Ben bu sene mezuna kaldim. Ve sevgilimin yardimlari olmasaydi bu seneyi akil sagligim yerinde kapatamazdim. Yeri geldi yapamadigimi ona sordum konu anlattirdim yeri geldi "ben cok yalnizim hadi disari cikar beni" dedigimde hemen yanima geldi. Yapamiycam dedigim her an "yapicaksin bak bidi bidi olursa bidi olur yapiyosun iste gayet kolay" dedigimde destek verdi. Stres topum oldu bazen de. Yani o sevgiliye bagli biraz da. Mesela biz de kavga ederiz ama sinav stresimden kaynakli olur genelde ve hemen barisiriz sonra. Yani "sinav mi onemli ben mi" demiycek, sabirli ve seni gercekten seven insanlarla gecirmen sinav seneni cok yararli oluyo. Biraz tani kizi, eger bu tipe uymuyosa birak vazgec. Yipratma kendini, kiz degil senin sinavin onemli.

Tam yazdıklarini söylemek için girmiştim :) Madem girdim bir nasihat da ben vereyim. Bnde mezunum sevgilim vardı ama yukarda arkadaşin dediği gibi bir karakterde olmadığından ayrılmak zorunda kaldım . . Keşke hiç başlamasaydm dedim ama iş işten geçti. Ve ilk başlar kendini çok farklı tanıtmışti o.yüzden kızların gerçek yüzünü hemen çıkaramazsin. Hiç bulaşma en ıyisi ;)

Öhöm konunun kizlarla alakasi pek yok bence neticede sevgililik esit bi durum. Erkeklerin de sagi solu belli olmayabiliyor bazen. Ne kadinlar ne erkekler sutten cikma ak kasik degil. Cinsiyetimi ele verdim sanirim ama napalim. Neyse ortak nokta ayni: iyi tanimadan bulasma.

• Sınav kız beraber götürdüm ..sen de yapabilirsin..11 . Sınıfın başından beri aynı kız sevgilim..sınav derecemi öm den isteyebilirsin..önemli olan kızın nasıl biri olduğu..temiz düzgün aklı başında ve mantıklı bir kızsa köstek değil destek olacaktır sana...yok bencil sürekli ilgi mesaj bekleyen bir kızsa işin zor

• quote:

aynen hocam katiliyorum bende ayni durumdayim eger gercekten seni dusunuyorsa zaten calismani bir sekilde destekler yoksa salla gitsin sinavdan sonra keyfine bakarsin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Öhöm konunun kizlarla alakasi pek yok bence neticede sevgililik esit bi durum. Erkeklerin de sagi solu belli olmayabiliyor bazen. Ne kadinlar ne erkekler sutten cikma ak kasik degil. Cinsiyetimi ele verdim sanirim ama napalim. Neyse ortak nokta ayni: iyi tanimadan bulasma.

Saygılar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.