Şimdi Ara

Ygs Lys Burslari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk on bine giren ogrenciye aylik 1000 tl bes bine girenlere 1500 tl vs. gibisinden dogru mu bunlar beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de dilde ilk on bindeyim bize de var mı?:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vallaha ygs-1 puan turunde olmak zorundaymis gibi seyler duydum bilgisi olan yok mu

• ygsde 10 bine girip fen bilimlerine yerleşen öğrencilere diye biliyorum.ki bu bölümler genelde boş oluyor
  • Sadece temel bilimler. Yani matematik fizik kimya biyoloji. Digerlerine yok. İlk 20 binde olup secers bu dort bolumden birini burs alirsin. Fakat bu bursta arasinda derecelere ayriliyor. Yani ilk bin / binbir ile 5 bin falan. Tam aklimda degil ama googleda cikar. Yirmibine kadar yolu var. Yirmibinbire yok. İlk 100 bursu ise hepsine verilir. Ne secersen sec hangi alandan girersen gir. Tabii dil hakkinda fikrim yok ama ondada vardir herhalde. Yani 3 kat kyk bursu. Bu sene 360 tl olacak kyk bursu. 360x3 ilk 100e giren ogrencilere verilir. Birde dereceyle vakif universitelerine girerseniz burs bagliyorlar. Koc sabanci vs. Baska seylerde vardir ama bilgim bu kadar.

ama es tost akraba torpil ilede burs alinabiliyor. Cesitli dernekler var. Holdingler. Olay su; ne kadar ogrenciye burs veriyorsa orda bi calisan o kadar mevkiye geciyor. Yani hayrina degilde daha cok kendi isini gormesi icin. Ha verdigi para 100-200 degisiyor bunlar. O insanlarada koymuyor. Ben mesela oyle iki yerden burs alicam simdi. Dernekler falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17CD93028 -- 4 Temmuz 2015; 19:14:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALES KPSS DGS, TYT FARKI
    4 yıl önce açıldı
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.