Şimdi Ara

YGS Konu Anlatımlı Fizik Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlık ögrencisiyim ve bu yılki sınavda fiziği yapmak icin fizik konu anlatımlı kitap alacagım ama aklıma bir kaç konu takıldı.Öncelikle ;

1-Kitabın üzerinde ygs konu anlatımlı ile 9.sınıf konu anlatımlı yazmasının bir farkı var mı?
    2-Hatırladıgım kadarıyla(bundan 3 yıl önce) fizikte biz vektörler terazi katı cisimlerin ağırlıgını hesaplama falan filan ile gitmistik en sonda optik konusu vardı.Simdi alacagım kitap da böyle mi gitmek zorunda?
    3-Dedigim gibi ea ögrencisiyim bu yüzden fen görmüyorum ve bana fizik anlatacak birisi de yok.Bu yüzden o kitap beni tamamen egitmeli kitabın konu anlatımı bir nevi ögretmen gibi olmalı.Ama cok kolay sorular icinde olmasını istemem, ygs gibi olmasını isterim.
    4-Basım tarihinin ne gibi önemi var?Müfredat degisti mi?2007 basımlı kitap ile 2009 basımlı kitap arasında ne gibi farklar var?
    5-Bu 4 maddeye göre önereceginiz yayın-kitaplar nedir?

Teşekkürler.

• up
  • fem simetrininin fiziğini beğenmiyorum ben açıkçası.çok kapalı anlatıyor.ayrıca 9. sınıf alma ygs al.

Orijinalden alıntı: KüreselIsınma

fem simetrininin fiziğini beğenmiyorum ben açıkçası.çok kapalı anlatıyor.ayrıca 9. sınıf alma ygs al.

ne farkı var 9 ile ygs fen kitaplarının? ygs 9 dan cıkmıyor mu?fizik daha almadım yorumları dikkate alacagım ama biyoloji icin 9.sınıf aldım ve konulara baktıgımda ben 9 .sınıf iken gördüklerimin aynısıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 28 Ağustos 2010; 23:09:32 >
    AYT FİZİK Soru Bankası Öneri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naix

güvender ygs fizik gayet güzel geçen sene kullandım memnundum

ygs fiziğini bilmem ama lys fiziği çok iyiydi
    2-Hatırladıgım kadarıyla(bundan 3 yıl önce) fizikte biz vektörler terazi katı cisimlerin ağırlıgını hesaplama falan filan ile gitmistik en sonda optik konusu vardı.Simdi alacagım kitap da böyle mi gitmek zorunda?
    cevap: hayır, direk ygs'yi hallederseniz acaba konular eksik mi falan filan sıkıntısına düşmezsiniz.
    3-Dedigim gibi ea ögrencisiyim bu yüzden fen görmüyorum ve bana fizik anlatacak birisi de yok.Bu yüzden o kitap beni tamamen egitmeli kitabın konu anlatımı bir nevi ögretmen gibi olmalı.Ama cok kolay sorular icinde olmasını istemem, ygs gibi olmasını isterim.
    cevap: güvender olabilir, güvender kolay değildir o kadar da, son testlere doğru özellikle aşırı derecede zorlaşır.
    4-Basım tarihinin ne gibi önemi var?Müfredat degisti mi?2007 basımlı kitap ile 2009 basımlı kitap arasında ne gibi farklar var?
    cevap: müfredat bu sene değişmedi, 2012'de değişecek, basım tarihi önemli değil sizin için.
    5-Bu 4 maddeye göre önereceginiz yayın-kitaplar nedir?
    dediğim gibi, güvender ardından da fem uygun olur. biraz daha geliştirmek isterseniz de final, birey, zambak., tümay.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.