Şimdi Ara

Ygs konu anlatim gereklimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once kitapcidan geldim birey gelisim a(Mat geo biy kimya) ve fdd kolay fizik aldim.Konu anlatim almadim youtubeden dinlerim diye sizce gereklimidir(Temelim yok sorularin tumu cozumlu ve evde internet var )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımmm
  • UPPPP
  • Gerek yok belki kimya biyo için alır okursun. Youtube yeterli fizik mat için.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunarsys

Gerek yok belki kimya biyo için alır okursun. Youtube yeterli fizik mat için.

Bende öyle düşünmüştüm temelim yok istediğim bir konu anlatım kitabını alırsam sıkıntı olurmu veya önerdiğin varmı konu anlatım Palme diye düşünüyorum ama okyanusta iyiye benziyor sence ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:32:14 >
  • Melik01 M kullanıcısına yanıt
    Konu anlatım olarak 10. sınıf yazında palme ygs mat almıştım biraz kullanıp bıraktım ama içinde çok fazla test var kolaydan zora yani işine yarayabilir. Bir de 10. sınıf fem mat konu anlatımlı almıştım gerçekten güzel bir kitap 10. sınıfta analitikten tut dörtgenlere hep bu kitap sayesinde öğrendim. Fizik için umut öncül derim ezberletmeden mantığıyla anlatıyor sar başa izle eninde sonunda oturur konu. Fizik konu anlatımı almadım ama onun içinde palme işini görür sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunarsys -- 11 Temmuz 2017; 13:30:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematikte şenol hoca izleyip birey a çözüyorum. Fizikte umut öncül seyredip palme çözüyorum. Konu anlatımlı kitaplara ihtiyacım olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuffyus -- 11 Temmuz 2017; 14:0:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Matematikte şenol hoca izleyip birey a çözüyorum. Fizikte umut öncül seyredip palme çözüyorum. Konu anlatımlı kitaplara ihtiyacum olmuyo

fizik'iğin 0 mıydı
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Hayır fizik temelim var ama matematik temelim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtenger

Matematik-Geometri-Fizik Youtube'den ders videoları gayet yeterli (Lys için apotemi fasikülleri alabilirsin.)

Kimya Biyoloji peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarsys

Konu anlatım olarak 10. sınıf yazında palme ygs mat almıştım biraz kullanıp bıraktım ama içinde çok fazla test var kolaydan zora yani işine yarayabilir. Bir de 10. sınıf fem mat konu anlatımlı almıştım gerçekten güzel bir kitap 10. sınıfta analitikten tut dörtgenlere hep bu kitap sayesinde öğrendim. Fizik için umut öncül derim ezberletmeden mantığıyla anlatıyor sar başa izle eninde sonunda oturur konu. Fizik konu anlatımı almadım ama onun içinde palme işini görür sanırım.

Teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Matematikte şenol hoca izleyip birey a çözüyorum. Fizikte umut öncül seyredip palme çözüyorum. Konu anlatımlı kitaplara ihtiyacım olmuyo

Palme temeli olmayan biri için zormu sence
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:32:28 >
  • Melik01 M kullanıcısına yanıt
    Hiç temelin yoksa zorlanabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.