Şimdi Ara

YGS KOLAYDI LYS ZOR OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE (TEORİ İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneleri kapattık başarı yükseldi numarasını bizler ve eğitimciler hariç herkese yutturduklarını biliyoruz. Bunu YGS'de yaptılar çünkü genel olarak herkes YGS'yi biliyor, dışarıdan girenler YGS'ye giriyor vs. Sonuç olarak YGS daha bilinen bir sınav olduğu için bu yöntemi YGS de uyguladı ve başarılıda oldular. (Hayvan gibi yığıldık)

LYS zaten çok gündemde olmadığı için muhtemelen 2015 seviyesinde olacaktır. Veya yığılmadan dolayı çok zor olacak ama bilen için yine fazla birşey değişmeyecektir. Ama birinci sınavdaki yöntemi bu sınavdada uygulayıp yeniden gündem olma çabası sarf ederlerse, muhtemelen 26 Hazirandan sonra hepimiz google amcadan yaşamak için sebepler arayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hihohoho -- 31 Mart 2016; 1:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LYS neden zor olsun ki? Bu adamlar daha başlangıçtalar. Daha çok övünecekler bakın dersane kapandı böyle başarı arttı diye. Sıralama senin benim bizlerin dışında kimin umrunda?

Ösym hiçbir sınavı zor olmaz. Orta seviyesinde olacaktır, Türev, İntegral gibi konularda başyapıt bi soru olacaktır. Yani " Baba soru " Herkesin yapacağı cinsten olmayacak. 50 soruluk sınavda Max 7 8 tane böyle sorarlar. Max 5 6 tane kolay olur, gerisi orta seviye olur.

Bana göre 2015nin bir tık altında olacak bu sınav. Ama seçici olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys orta ayar olucak zor olması imkansız çünkü geçen seneye göre başarı lysde düştü dememek için zor yapmicaklar bu kadar net diyorum

• LYS çalışana kolay çalışmayana zordur. Dünyanın en basit sınavı olsun bilmediğin sürece kalem dahi oynatamazsin. Ama ygs böyle değil yorum yaparsın mantık ararsın vs vs ama lysde bilmek şart. O yüzden gidin adam gibi lys kasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygsyi başarı yükselsin diye gereğinden fazla kolay yaptılar demekki bu ortalama yükselme işinin fazla üstüne düşüyorlar, lysde zor yaparlarsa bir anlamı kalmaz, ancak kolay olacağını zannetmem bu sefer babayı alır ösym
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hihohoho

Dershaneleri kapattık başarı yükseldi numarasını bizler ve eğitimciler hariç herkese yutturduklarını biliyoruz. Bunu YGS'de yaptılar çünkü genel olarak herkes YGS'yi biliyor, dışarıdan girenler YGS'ye giriyor vs. Sonuç olarak YGS daha bilinen bir sınav olduğu için bu yöntemi YGS de uyguladı ve başarılıda oldular. (Hayvan gibi yığıldık)

LYS zaten çok gündemde olmadığı için muhtemelen 2015 seviyesinde olacaktır. Veya yığılmadan dolayı çok zor olacak ama bilen için yine fazla birşey değişmeyecektir. Ama birinci sınavdaki yöntemi bu sınavdada uygulayıp yeniden gündem olma çabası sarf ederlerse, muhtemelen 26 Hazirandan sonra hepimiz google amcadan yaşamak için sebepler arayacağız.

Katılıyorum. Lys zor olacak.İstediklerini ygs de yaptılar.Lys yi kimse bilmiyor zaten

• Bir an Ömer Üründül konu açtı sandım.Bu maçı kazanabilir kaybedebilir berabere de kalabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling111 -- 31 Mart 2016; 10:02:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayvan gibi yığıldık

• Millet bir ogrenmis lys bilgi sinavi yok zor olsa da kolay olsa da farketmezmis. Zorluktan kastiniz ne Allah askina. Oyle bir sorarlar ki benim diyen sayisali bile ters kose yaparlar. Boru degil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.