Şimdi Ara

YGS KİMYA SI 0 OLAN ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KORKMANIZA GEREK YOK. SINAVA KALAN SON 2 HAFTADA İDEAL HAZIRLANIP 10-5 NET ARASI CIKARTABİLİRSİNİZ. BİODA AYNI ŞEKİL. SADECE KONULARI VERİMLİ KAVRAYIN BELKİ 1 HAFTA BİLE YETERLİ OLACAKTIR :)

• Kimya Ygs Full Sözel Değil mi Dostum ?
  • şimdi ben sözelim 9.sınıftan beri görmüyorum 9 da da gördüm sayılmaz yapabilir miyiz bir şeyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOnaylar

şimdi ben sözelim 9.sınıftan beri görmüyorum 9 da da gördüm sayılmaz yapabilir miyiz bir şeyler?

Yaparsın kardesim Simetri ygs kimya kitabını al bir haftada güzelce kavra sorunu çöz anlamadığın yeri sor 10 net cepte.
  • çalışmadan biyoya 2 haftada biter demeyin
  • ben sözelden ve tmden giricem de 0 fenim. ne önerirsiniz? bu son 2 haftada yapabileceğim en çok neti nasıl yaparım fenden? özellikle hangi konulardan çok çıkar mesela? biyoloji çalışmayı düşünüyorum. fizik zor diye bakmaya niyetim yok pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tute6 -- 5 Mart 2014; 17:40:58 >
  • tute6 T kullanıcısına yanıt
    Periyodik cetvel atom yapısı maddd ve özelliklerini kavra 5+ net sağlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Swindler79 kullanıcısına yanıt
    full 13 net için değil. 2 haftada 5-6 net yapacak bilgi olur
  • Bu fizik mi kimya mı? o saydııkların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 5 Mart 2014; 17:46:48 >
  • teşekkürler. diğer derslerden var mı önerin? biyoloji, fizik? çünkü gerçekten çok bsait sorular var onları kaçırmak istemiyorum. gidip mesela amper in anlamını sorabiliyorlar.
  • kimya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tute6

teşekkürler. diğer derslerden var mı önerin? biyoloji, fizik? çünkü gerçekten çok bsait sorular var onları kaçırmak istemiyorum. gidip mesela amper in anlamını sorabiliyorlar.

fizik sözelden fix 2 tane tanım sorusu biolojide mantıgınla yapabilceğin grafik okuma kabiliyetine bağlı 5 soru yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.