Şimdi Ara

Ygs kimya full yapan biri olarak lys kimya yapamayan tek ben miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ders deli ediyor beni muhendislik istiyorum sacma sapan isime yaramiyacak seyleri görmek zorundayim boyle egitim sisteminin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef YGS kimya bi ölçüt değil, saçma olduğu konusunda kesinlikle haklısın.Ama saçma olmasaydı herkes yapardı, zaten zorluğu saçmalığından ve karışıklığından.Pek kimya bilmem ama LYS Denge Kimya denemelerini al derim, kolay diyenler var ama ÖSYM'de zor sormuyor zaten.Ben de almayı düşünüyorum
  • zor olsa eyvallah saçma hacı anlaşılmaz derecede
  • kardeş sınavda ygs kimyayı full çekemeyeni dövüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

zor olsa eyvallah saçma hacı anlaşılmaz derecede

Saçma mı? Arkadaşım gördüğün derslerin içinde en mantıklı, en nesnel şey kimyadır. Mantığını kavrama, anlama yeteneğin yoksa yapamazsın tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandıkları her şeyi kimya açıklıyor ama saçma diyorlar ilginç
  • Breaking badin tum bolumlerini izlememe ragmen basmiyor kafam su lanet derse ama fizik oylemi f=ma tak koy yerine isaretle c sikkini bu kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tıp isteyenlerle mühendislik isteyenlerin puan türlerinde fizik katsayısı aynı bu daha saçma değil mi sizce aynı fiziği çözmemiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawliety

Breaking badin tum bolumlerini izlememe ragmen basmiyor kafam su lanet derse ama fizik oylemi f=ma tak koy yerine isaretle c sikkini bu kadar

bende fiziği yapamıyorum çok zor ve karışık geliyor
  • hocam ygs kimya ile lys kimya ayrı birer ders neredeyse bağlantıları yok. bencede çalışması çok zevkli değil ama aslında kolay bir ders gibi.
  • Çok konu var. Bence de çok karışık. Hala tam anlamıyla başlayamadım Lys kimyaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 4 Mayıs 2016; 9:13:43 >
  • Kimya hem lys hemde ygs de en basit ders. Ilk 5k nin lys kimya ortalamasi 28 in üzerinde. Sağlam calismayla full yapılır. Ygs kimyayi zaten fullemeyen mi var?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.