Şimdi Ara

YGS HEMŞİİRELİK VS MF-3 HEMŞİRELİK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralarında herhangi bir fark varmı eğitimi diploma sahasında yükselme vs gibi konularda bilen varmı?
    meslek lisesinden alıyo sanırım ayıptır sölemesi maaşları nasıldır

( Not : Arkadaşım için soruyorum )

• upupup
  • biri fakülte biri yüksekokul farkı bu dersleri farklımıdır maaşları farklımıdır bilmiyorum
  • teşekkürler kardeşim acabaa forumumuzda hemşireler yada hemşirler yokmudur yada okuyan vs açabilicek
  • yukarıyukarıyukarıyukarı
  • sor bakalım sorularını
  • teşekkürler ben genel olarak bunları sorucaktım ygs ve mf den alan arasında eğitimi yada diploması açısından bi fark varmı ? yada fakülteye giden ilerde daha yükselip şu konuma diyebileciğim birşey ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yükselme açısından hiçbir fark yok.İkisi de lisans mezunu hemşire olur.Yüksekokullar arasında en iyisi dokuz eylül hemşirelik , fakülteler arasında en iyileri hacettpe ve istanbul florance nightingale dir.Profesörler doçentler filan en çok bu okullardadır.Diğer okullar aşağı yukarı aynıdır.Dolayısıyla puanı bunlardan birine yetmiyorsa memleketine en yakın olanı tercih etsin.Yada görmek,yaşamak istediği bir il varsa orayı da seçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Yükselme açısından hiçbir fark yok.İkisi de lisans mezunu hemşire olur.Yüksekokullar arasında en iyisi dokuz eylül hemşirelik , fakülteler arasında en iyileri hacettpe ve istanbul florance nightingale dir.Profesörler doçentler filan en çok bu okullardadır.Diğer okullar aşağı yukarı aynıdır.Dolayısıyla puanı bunlardan birine yetmiyorsa memleketine en yakın olanı tercih etsin.Yada görmek,yaşamak istediği bir il varsa orayı da seçebilir.

hmm teşekkür ederim cvp verdiğiniz için bunla tam olarak alakalı değil ama özele gidince burs alamama gibi bi durum söz konusu mu haberiniz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: acinar666

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Yükselme açısından hiçbir fark yok.İkisi de lisans mezunu hemşire olur.Yüksekokullar arasında en iyisi dokuz eylül hemşirelik , fakülteler arasında en iyileri hacettpe ve istanbul florance nightingale dir.Profesörler doçentler filan en çok bu okullardadır.Diğer okullar aşağı yukarı aynıdır.Dolayısıyla puanı bunlardan birine yetmiyorsa memleketine en yakın olanı tercih etsin.Yada görmek,yaşamak istediği bir il varsa orayı da seçebilir.

hmm teşekkür ederim cvp verdiğiniz için bunla tam olarak alakalı değil ama özele gidince burs alamama gibi bi durum söz konusu mu haberiniz varmı

Çoğu burs alıyor zaten okulda , onda da sorun yok.

Sağlık ML isen sorun yok..
    Zaten hemen hemen hepsi oraya , yani ilgili yüksekokula yerleşiyor. İş hemen hemen garanti..

• yok normal liseden giricek arkadaşım burs derken de devlet belediye vs gibi burslar diil mi yani burs alınıyo her türlü. arkadaşıma istte özel yaz diyorum bursa alamam diye kocaeliye gitcem diyo da
  • quote:

yok normal liseden giricek arkadaşım burs derken de devlet belediye vs gibi burslar diil mi yani burs alınıyo her türlü. arkadaşıma istte özel yaz diyorum bursa alamam diye kocaeliye gitcem diyo da

Normal lise ise çok zor..ama belki..
    İnşallah tutar...diyelim.

Özel üniv. seçse bile o üniv. burs verebiliyor , bunu da kılavuzu okuyanlar ; rahatlıkla farkeder.
  • yok puanı yetiyo biçok yere istte düz anadolu lisesi çıkışlı ben de anlatmaya çalışıyorum ama bursumu keserlerse fln diyo öyle bişey olmaz dimi bide hangi özel daha güvenilirdir yeditepe(belki), ist bilim florence nightingale, okan tutyo
  • upupup
  • quote:

yok puanı yetiyo biçok yere istte düz anadolu lisesi çıkışlı ben de anlatmaya çalışıyorum ama bursumu keserlerse fln diyo öyle bişey olmaz dimi bide hangi özel daha güvenilirdir yeditepe(belki), ist bilim florence nightingale, okan tutyo

Sağlık ML çıkışlıları alıyorlar o bölüme..
    Düz Anadolu Lisesi v.s. bunlar hikaye...
    Zamanında benim üniversiteden mezun olan arkadaşlar ( dikkat edelim üniversite mezunları !) giremedi hemşireliğe..
    Anadolu Liseli olan vardı içinde , keza Teknik lise , Fen lisesi v.s.. ; HEMŞİRELİĞE giremediler..
    Yazdığınız üniversitelerden birini kazandı diyelim. O üniv. leri çoğu zaten burs veriyor. Bu konuya bu kadar takılmayın. ÖNEMLİ OLAN KAZANABİLMEK !
    Çoğu mühendislikten daha zor kazanmak. Çünkü Sağlık ML olanlar direkt oraya giriyor (hemen hemen)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

yok puanı yetiyo biçok yere istte düz anadolu lisesi çıkışlı ben de anlatmaya çalışıyorum ama bursumu keserlerse fln diyo öyle bişey olmaz dimi bide hangi özel daha güvenilirdir yeditepe(belki), ist bilim florence nightingale, okan tutyo

Sağlık ML çıkışlıları alıyorlar o bölüme..
    Düz Anadolu Lisesi v.s. bunlar hikaye...
    Zamanında benim üniversiteden mezun olan arkadaşlar ( dikkat edelim üniversite mezunları !) giremedi hemşireliğe..
    Anadolu Liseli olan vardı içinde , keza Teknik lise , Fen lisesi v.s.. ; HEMŞİRELİĞE giremediler..
    Yazdığınız üniversitelerden birini kazandı diyelim. O üniv. leri çoğu zaten burs veriyor. Bu konuya bu kadar takılmayın. ÖNEMLİ OLAN KAZANABİLMEK !
    Çoğu mühendislikten daha zor kazanmak. Çünkü Sağlık ML olanlar direkt oraya giriyor (hemen hemen)

yani mesela o yazan taban puan ekpuanlar birlkte aldığı toplma puan diilmi oraya girenin o taban puanın üstünde olması yetmiyomu girebilmesi için

• İlk önce o bölüme giriş hakkı olanlar ; bu konu için ; SAĞLIK ML mezunları..
    ilk önce bunlar..
    sonra diğerleri.. gerçi geride bir şey kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

İlk önce o bölüme giriş hakkı olanlar ; bu konu için ; SAĞLIK ML mezunları..
    ilk önce bunlar..
    sonra diğerleri.. gerçi geride bir şey kalmıyor.

Peki bu ne oluyor hocam.
    Hemşirelik(yüksekokul) Alayı anadolu lisesi girenlerin.
    http://www.bolumtomografisi.net/bt2010.asp?b=1151274 (mezun oldukları liseye bakınız)

• bilemem o sitenin , o konu için doğruluk payını..
    olabilir de olmayabilir de...
    diğer y.okullar içinde bakın bakalım.. aynı şeyler var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 27 Temmuz 2011; 22:47:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.