Şimdi Ara

YGS geometri kesin bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs geometri 12 soru olmuştur. ÖSYM yakin zamanda açıklayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yayalım mı?
  • Yayın hocam bende net bilgi olarak duydum bugün matematikciler bile söyledi geometriye daha fazla özen göstermeye başlayın 80 gün kaldı yaptıkları işe bak ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agila` -- 20 Aralık 2016; 17:51:46 >
  • Kaynak?

• evet beyler bu sene 12 soru olacak dayım ösym de soru
  • Şöyle şeylere inanmayın
    Not:13. Sınıf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İÇERDE MİSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji hakkında
    2 yıl önce açıldı
    TYT matematik hakkında
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ebob-ekoktan da 5 soru gelecekmiş kesin bilgi
  • Ösym açıklama yapmadan nasıl kesin diyebiliyorsunuz ?
  • İnanın derim. Lys geometride trigonometri de olacakmış ve matematikle ayni kitapçıkda yer alacakmış.
  • dadireus D kullanıcısına yanıt
    aynı kitapçıktaysa geometriye geçme diye bir şey olmaz geometri diye bir şey kalmaz geometridekiler matematiğe geçmiş olur :-D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten piyasada geometri diye bi ders yok mantıklı olan birleşmesi zararımıza da olsa. Bu arada resmi olarak yayinlandiginda Agila dedi dersiniz ismimi bi yere yazın 😂 Özellikle elonardo :)

• Trollün de içinde ufak da olsa bir mizahı olur bu nedir ya 3 senede forumun seviyesi bu kadar düşer mi? Akşama kadar burda bi tarafınızdan uydurduğunuz şeyleri zırvalayıp duruyorsunuz ne kaynak var ne bir şey. Böyle abuk sabuk konular açmaya devam ederseniz 20 tane de sorsalar hiç sormasalar da sonunuz belli
  • Agila` A kullanıcısına yanıt
    bu konu daha önce tartışıldı ve bende mf4 olarak geometrinin 12 soru olmasının daha iyi olacağı yönünde görüş belirttim trolleme sebebim kesin bir bilgi olmadan konuşman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 20 Aralık 2016; 19:59:33 >
  • Dostum demek ki kesin bir bilgim varmış

• 2 üst mesajda trolleme sebebimi yazdım.
    12 soru olasılığını biz de tartışıyorduk.
    quote:

bu konu daha önce tartışıldı ve bende mf4 olarak geometrinin 12 soru olmasının daha iyi olacağı yönünde görüş belirttim trolleme sebebim kesin bir bilgi olmadan konuşman.

ne yalan söyleyeyim capsi de + almak için atmıştım xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadireus

İnanın derim. Lys geometride trigonometri de olacakmış ve matematikle ayni kitapçıkda yer alacakmış.

Vay m* fetöcü müsün sen?

• Anladım hocam. Crane dadiyle aynı kurumdayiz o yüzden bu kadar emin konustuk söylediler bize kasımdan beri bekliyorduk buraya da kaç kere yazdık kufredenler mi troll diyenler mi sonunda haklı çıktık

• Lysde de 12 soru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.