Şimdi Ara

Ygs Fizik Konu anlatım Önerisi [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde palme konu anlatım var soru tarzı olarak çok iyiler fakat bazı yerlerde anlatım yetersiz kalmış gibi geldi bana belkide bana zor geldi fem simetri ise biraz fazla yüzeysel gibi ,mustafa başeri çok övüyorlar ama hep ismi lys kitabı ,le anılıyor galiba ygs kitabı da varmı varsa nasıl konu anlatım tarzı güzelmi,benim ihtiyacım olan şey konuyu güzel anlatan bol örnek soruları olan bir kitap tabi sorularda güzel olacak,her türlü öneriye açığım özellkle tork ve denge konusu beni deli etti daha fiziğin en başında

SINAVA GİRMİŞ VEYA BENİM GİBİ HAZIRLANAN FORUMDAŞ LARIMIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie G. -- 27 Eylül 2015; 16:22:32 >

• Ygs lys konular aynı Fizikte LYS kitaplarından veya palmenin 4 Kitaplı konu anlatimindan eksik hissetmeyecek şekilde bitirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Ygs lys konular aynı Fizikte LYS kitaplarından veya palmenin 4 Kitaplı konu anlatimindan eksik hissetmeyecek şekilde bitirebilirsiniz

Palmenin 4 kitabı var bende abcd olan ama özellkle denge ve torkta verdiği sorular güzel ama anlatımını pek anlayamadım maalesef bende anlatımı daha açık olan ve palme gibi soruları güzel olan kitap arıyorum aynı zamanda soru bankasıda arıyorum
  • Teknofem YouTube fizik hocasını dinlersen işlem tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onronr210

Teknofem YouTube fizik hocasını dinlersen işlem tamamdır

güzelmi anlatıyor valla fizik çok bozdu moralimi diğerleri orta gibi şuanda seviye olarak biyoloji hariç ama fizik pek kötü ya
  • Her konu yok ama Muhammed Çoruh da iyi anlatıyor.Eskiden basit harmonik, atışlar ve dairesel konularını filan bu hoca sayesinde anlamıştım.Ben de palme kitabını kullanıyorum, şu Tork konusunda yanma sorusu var ya çözümüne kim bilir kaç defa bakmışımdır ama anlayamadım.Bir de karışık çözmüş, o tip soruların sanki başka bir çözümü vardı diye hatırlıyorum.Bazı yerler bana da karışık geliyor dediğin gibi, ben zafer yayınlarının konu anlatımını da inceleyeceğim eğer o da hoşuma gitmezse daha da kitap almam.Eğer senin internetle ilgili sorunun yoksa sıkıntı olan konuları internetten dinleyebilirsin.Muhammed Çoruh bir de Mehmet karaağaç diye bir hoca da varmış, onu da övüyorlar ama ben hiç dinlemedim.Onun için yorum yapamam ama onu da inceleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Her konu yok ama Muhammed Çoruh da iyi anlatıyor.Eskiden basit harmonik, atışlar ve dairesel konularını filan bu hoca sayesinde anlamıştım.Ben de palme kitabını kullanıyorum, şu Tork konusunda yanma sorusu var ya çözümüne kim bilir kaç defa bakmışımdır ama anlayamadım.Bir de karışık çözmüş, o tip soruların sanki başka bir çözümü vardı diye hatırlıyorum.Bazı yerler bana da karışık geliyor dediğin gibi, ben zafer yayınlarının konu anlatımını da inceleyeceğim eğer o da hoşuma gitmezse daha da kitap almam.Eğer senin internetle ilgili sorunun yoksa sıkıntı olan konuları internetten dinleyebilirsin.Muhammed Çoruh bir de Mehmet karaağaç diye bir hoca da varmış, onu da övüyorlar ama ben hiç dinlemedim.Onun için yorum yapamam ama onu da inceleyebilirsin.

Teşekkürler bakacağım videolarına inşallah mehmet hoca güzel anlatıyordur dediğiniz gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Acil sayılar konu denemeleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Yardımlarınızı bekliyorum

• Youtube da tork ve denge videolarina calistiktan sonra palmeden devam edersen daha rahat cozersin. Palme 4lu konu anlatim ve mustafa baser ygs bende de var. Mustafa baser konu ozeti gibi biraz ornekleri yetmiyor calisirken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel9825

Youtube da tork ve denge videolarina calistiktan sonra palmeden devam edersen daha rahat cozersin. Palme 4lu konu anlatim ve mustafa baser ygs bende de var. Mustafa baser konu ozeti gibi biraz ornekleri yetmiyor calisirken.

Güzel youtube kanalları varmı tavsiye edeceğin

• Teknofem Fizik youtube dan dinle artı olarak fem soru bankasını al en azından dinledikten sonra pekişsin. Palme çok uç sorular soruyor özellikle mekanikten, geçen sene palme ygs ve palme ygs lys a b li olandan çalışmış biri olarak palmeyi önermiyorum. Bence derece hedeflemiyorsan gerek yok.

Geçen sene palmede efsane atış sorular çözdüm oo dedim tamam lys de çıkarsa yaparım çıkan soru da h: 5tkare kullanmak yetiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: fergie1632

Teknofem Fizik youtube dan dinle artı olarak fem soru bankasını al en azından dinledikten sonra pekişsin. Palme çok uç sorular soruyor özellikle mekanikten, geçen sene palme ygs ve palme ygs lys a b li olandan çalışmış biri olarak palmeyi önermiyorum. Bence derece hedeflemiyorsan gerek yok.

Geçen sene palmede efsane atış sorular çözdüm oo dedim tamam lys de çıkarsa yaparım çıkan soru da h: 5tkare kullanmak yetiyordu

Sınavda naptınız dereceniz nedir merak ettim birde bana güzel soruların çözümü önemli bazen başka sitelerde konuları çok basit sorularla çözüyorlar bana öğle gerekmiyor :) zor ama güzel anlatan lazım

• antrenmanlarla fizikden sonra ne çözülmeli sizce tavsiye verirmisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.