Şimdi Ara

YGS FİZİK ELEKTRİK- DALGALAR SORUNSALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konulari bilmiyorum arkadaslar. Dershane gecene kadar ygsye cok az kalacak. Ayrica ne arq pratik yapacam bu konulari bir an once ogrenebilecegim bir kitap veya tavsiyeniz var mi

Elimde apotemi elektrik var fakat icinde lys de var kondansator vs. Ben ygs kismini diyorum.

Ygs simetri fizik var onda da kisa gibi

Siradisi analiz tamami cozumlu soru var ygs

Ders alan biri degilim fakat zaman az vakit kaybetmemek icin bu knulardan ders mi alsam sadece ygs kismini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 5 Şubat 2014; 17:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar elektrik çalışmama rağmen bende yapamıyorum şu lanet konuyu
  • Dalgalar için teknofemden dinle ben de şuan o konuya çalışıyorum adam bütün konuyu meksika dalgası üzerinden anlatıyor

• Nükleus kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

Dalgalar için teknofemden dinle ben de şuan o konuya çalışıyorum adam bütün konuyu meksika dalgası üzerinden anlatıyor

Hocam orda sanki uzatmış işi ya ben biraz dinledim sıkıldım yararlı oldu mu sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

Dalgalar için teknofemden dinle ben de şuan o konuya çalışıyorum adam bütün konuyu meksika dalgası üzerinden anlatıyor

Hocam orda sanki uzatmış işi ya ben biraz dinledim sıkıldım yararlı oldu mu sana

Sözel kısmı anladım şimdi final ygs mustafa başerin kitabı var oradan çalışıcam hallederim sanırım

• ygs dalgalarda sözel kısım dışında pek soru gelmez , dalgalardaki kavramları ve dalgaların işleyiş mantığını çözerseniz sıkıntı çekmezsiniz. ygs için elektrik konusu çok kasıntı bi konu değil zaten harflendirme + V=I.R = YGS Elektrik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.