Şimdi Ara

YGS FEN Mİ LYS Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlıktan mezun olarak sınava hazırlanıyorum. Sabah erken kalkıp 30 tane falan geometri sorusu çözüyorum. Yani simetri çözüyorum ortalama 30 soru çözmüş oluyorum. Konu+Soru gibi düşünün. Bunun üstüne video izleyip matematikten soru çözüyorum. Bir tane sosyal dersinden de bir konu bitiriyorum her gün. Geriye kendime ayıracak zamanım kalıyor ama boş zamanım da kalıyor. Şimdi ben geçen sene fenden 22 net yaptım. Bu sene yetişir mi bilmiyorum süre ama yetiştiğini düşünürsem yine en az 20 net yapmak istiyorum. Doğuştan fizik özürlüsüyüm bu yüzden onu eledim. 2017 YGS'de 12 Kimya, 9 Biyoloji, 1 Fizik yaptım. 2017 LYS'de 50 Edebiyat, 12 Coğrafya yaptım. LYS Coğrafya'yı YGS Coğrafya bittikten sonra hiç ara vermeden çalışarak bitirmeyi düşünüyorum. Peki ben bu boş zamanımda bu istatistiklerle ne yapmalıyım ? Ders dışında şunu yap faydalı olur dediğiniz şeyleri de dinlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel
  • 2017 ygs mat lys mat kaç netti hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metudakoios

2017 ygs mat lys mat kaç netti hocam.

Onlar bayağı düşük hocam. YGS'de 0 problem ve 0 geo yaptım. 13.5 net. Lys'ye de başta biraz çalıştım sonradan hiç çalışmadım. Geosuz türev-integralsiz 17 d 24y. Bu sene kasıyorum karekök sb ile.
  • Yukarı
  • Mattan konu eksiğinizi bitirip bölüm denemesi çözebilirsiniz. Kolaydan başlarsanız problem ve geo netlerinizde yavaştan artmaya başlar.
    Günlük 30 geo soru çözmeniz çok iyi fakat bırakmayın.
    Ayrıca soru sorabileceğiniz kimse varmı?
  • quote:

Mattan konu eksiğinizi bitirip bölüm denemesi çözebilirsiniz. Kolaydan başlarsanız problem ve geo netlerinizde yavaştan artmaya başlar.
    Günlük 30 geo soru çözmeniz çok iyi fakat bırakmayın.
    Ayrıca soru sorabileceğiniz kimse varmı?

Cozenadam.com ile idare ediyorum hocam. İdare diyorum da bakma sen hoşuma gidiyor. Hocam matı 1.5 ayda problemler hariç bitiriyorum. 3-5 gün fazla tekrar falan derken uzayabilir ama genel olarak böyle. Karekök SB bitmiş olur. Üstüne 345 SB'den biraz çözülmüş olur. 345'i de tamamlayıp bölüm denemelerine geçeceğim. Tabi ki problemler fasiküllerine abanacağım YGS'ye kadar. Bir tane bile kaçırmak istemiyorum. Kalan boş zamanımda ne yapabilirim peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mat fen yapıcam diye tr sos dan taviz vermeyin hala boş zamanınız kalıyorsa kendinize ayırın spora falan gidin.

• quote:

mat fen yapıcam diye tr sos dan taviz vermeyin hala boş zamanınız kalıyorsa kendinize ayırın spora falan gidin.

Hocam az önce Karekök Türkçe denemesi çözdüm mesela 35 net yaptım. Her gün 1 denemeyle ve çözemediğim konulara bakmakla yetineceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

mat fen yapıcam diye tr sos dan taviz vermeyin hala boş zamanınız kalıyorsa kendinize ayırın spora falan gidin.

Hocam az önce Karekök Türkçe denemesi çözdüm mesela 35 net yaptım. Her gün 1 denemeyle ve çözemediğim konulara bakmakla yetineceğim sanırım.

Ben sayisalciyim mezun bıraktım , Türkçe apotemi 6-7 den sonra kolaylaştı gibi geldi bana ortalama 38-39 doğru çıkıyor ve 25-30 dk arasinda bitiyor sanada kolay gelmeye başladımi hocam

Karekök yazmışsin yav afedersin. Neyse cozduysen apotemiyi karekök le kiyaslarmisin , karekök e gecicem şimdi 10 deneme metin yayını aldim baya güzel e benziyo ondan sonra karekök e baslarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanta_kuzen -- 15 Ağustos 2017; 0:34:9 >

• LeYeSe

• quote:

Orijinalden alıntı: kanta_kuzen

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Ben sayisalciyim mezun bıraktım , Türkçe apotemi 6-7 den sonra kolaylaştı gibi geldi bana ortalama 38-39 doğru çıkıyor ve 25-30 dk arasinda bitiyor sanada kolay gelmeye başladımi hocam

Karekök yazmışsin yav afedersin. Neyse cozduysen apotemiyi karekök le kiyaslarmisin , karekök e gecicem şimdi 10 deneme metin yayını aldim baya güzel e benziyo ondan sonra karekök e baslarim

Karekök bence birebir 2016 ve 2017 gibi. Yani o zorlukta. Şu saatten sonra da daha zor bir Türkçe geleceğini sanmıyorum zaten. Apotemi bölüm denemelerini ben de çözeceğim ama ona daha var. Yine 38-39 yapıyorsan muhteşem hocam sen işi bitirmişsin.

• Metin yayınları Türkçe cozdum ama bukadar fazla paragraf vs daha önce hiç karsilasmamistim zor yetiştirdim 32 felan geldi karekök alicam metin i hec etmeyim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.