Şimdi Ara

YGS Fen konuları hk. Yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar insan üstü çaba sarfetmeden, kimyası biyolojisi fiziği ne kadar sürede biter? +35 net için. Sizler tecrübelisiniz bi yardımcı olun arkadaşlar



  • 11 misin dostum
  • Lys fizik biyolojiye harika bil bide ygs kimya palmeyi coz yaparsin +35

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır dostum 10 um
  • asosyalbirkişi4 A kullanıcısına yanıt
    Dostum fazla kasma kendini, canım ne zaman isterse o zaman gidip düzgünce bakıyorum. Fazla zorlarsan bazı problemler ortaya çıkabiliyor. Önce 10 bitsin tatile girelim , 1-2 hafta kendini boşla sonra yavaştan konulara bakmaya başlarsın. Canın çalışmak istemezse çalışma ama ertesi gün boş durma. Git gez sonra da ders çalış böyle yapmak en iyisi. Hiçbir şeyi boşlamamış oluyorsun ve ortada bir düzen de bulunuyor.
  • 10.sınıf yazı bence çalışmayın 11de sıkılırsınız.İlla çalışacaksanız ygs mat çalışın biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs biyolojiyi acele etmeyin işlediğiniz konularda uzmanlaşın zamanla oturtun. Biyoloji tek konuya değilde genel anlamda tüm konulara bakıyor. Günlük abartmadan çalıştığınız sürece ekstra birşey istemez. Ygs kimya full ezber bana kalırsa 11in yazına bırak. 2 haftada bile halledebilirsin. Fizik içinde çok kasma. Mezunum 2 senedir gelebilecek en temellerinden geliyor. Çözdüğüm zaferler, palmeler apotemiler boşa gitti. Birde ne kadar iyi bilirsen bil 35 net garanti değil. Sınav anına bakiyor malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.