Şimdi Ara

*YGS Dil Bilgisi*Bi bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler haftalardır mat 1 ve coğrafya abandım haliyle dil bilgi hiç çalışamadım 1-2 gün full abanıcam artık dil bilgisine geçen yılın soruları çok kolaydı bu sene sizce tahminen kaç soru çıkar dil bilgisinden ve çalışmam gereken en baba konular nedir dil bilgisinde sizce ? Türkçe 34-35 doğru hedefi koydum kendime yanlışları da dil bilgisinden 2-3 yanlış diye düşünüyorum hep bu konuda 2 dk ayırıp yardımcı olabilir misiniz

Not:TM

Bu arada

Umarım herkes çalıştığının karşılığını alır.Hiç birşey sizden önemli değil.Hepinize sınavda bol şans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• dil bilgisi için ayrım yapamam tam olarak bence hepsine bakıp birkaç test çözsen oturacak bir şey ama anlatım bozukluğu, yazım yanlışları (soru çıktığı için), ses değişimlerine falan bak. ki anlatım bozukluğu hariç diğerleri kolay bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 12 Şubat 2017; 15:22:34 >
  • Ayrim yapma bu konuda. Bi soruda 5-6 farkli konudan soru sorabiliyor dil bilgisi konulari birbiriyle de baglantili zaten

hepsine calis zaten cok bi sey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: schtroumpfette

Ayrim yapma bu konuda. Bi soruda 5-6 farkli konudan soru sorabiliyor dil bilgisi konulari birbiriyle de baglantili zaten

hepsine calis zaten cok bi sey yok

Üstad iyi hoş diyorsun da peki kaç günde bitiririm ?

• Onu bilemem ama kac gune biter hesabi yapmadan basla simdi uzun surmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlatım bozukluğu yazım kuralları en babalarıdır.bunlarınn dışında ses bilgisi noktalama cümlenin öğeleri bilindik tarzda normal denemelerdeki gibi geliyo.bir de gecen seneye pek bakma gecen sene siyasi durumlar sınavı etkiledi zaten eğer bu yılda gcen seneki gibi olursa ösym tarafsızlığını ve seçiçi soru yapma kabiliyetini kaybetmiş demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynner

anlatım bozukluğu yazım kuralları en babalarıdır.bunlarınn dışında ses bilgisi noktalama cümlenin öğeleri bilindik tarzda normal denemelerdeki gibi geliyo.bir de gecen seneye pek bakma gecen sene siyasi durumlar sınavı etkiledi zaten eğer bu yılda gcen seneki gibi olursa ösym tarafsızlığını ve seçiçi soru yapma kabiliyetini kaybetmiş demektir

Hocam anlatım bozukluğu derken anlamda olandan bahsediyoruz değil mi ? Yapıda olan değil

• Hocam ikiside önemli ayirmak pek doğru deil acikcsasi anlatim boxukluklari önemli bi konu siralama bakimindan öne atar örnegin yanlis hatirlamiyorsam gecen sene iki tanr vardi biri digerine naxaran kolaydi herkes yspti ama digerinde yapamayan bayaği oldu

• Ses bilgisi , yazım, noktalama her sene banko sorusu olan konular. Geçen sene 2 tane anlatim bozuklugu da sorulduguna gore bence bu sene de cikacaktir. Bunlarin yaninda tabi ki fiiller konusu onemli. Fiilimsi, fiilde cati vs. Ve olmazsa olmaz isim,sifat,zarf,zamir,edat,baglac,unlem... Hocam neredeyse zaten her seyi saydim Siz en iyisi hepsine calisin

• Senenin başlarında falan Fulya hocadan 2-3 günde bitirmiştim.Tavsiye ederim.Anlatım bozukluğu ve yazım kuralları da şans işi artık :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.