Şimdi Ara

ygs deneme sonucum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar meslek liseliyim 11 e gectim. Bitirdigim konular:
    Sosyal: hic bitirmedim
    Fizik:fiziğin dogasi
    Kimya:madde ve ozellikleri
    Biyoloji:canlilarin ortak özellikleri ve temel bilesenleri.
    Mat: temel kavramlar.
    Tr:cumle anlami

Deneme adi:fem 8li deneme 1.denemesi

Dogru sayisi:
    Tr:32
    Sos:16
    Mat:9
    Fen:11

Yanlis sayisi:
    Tr:8
    Sos:22
    Mat:12
    Fen:19

Ygs 3 puani:ham 269

Sizce biten konulara gore bu sonuc normal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up biriniz yorum yapin yav

• Gayet normal. Daha 0sın neredeyse. Bu yılı iyi değerlendir

• İyide yanlış oranın fazla madem az konu bitirdin neden hepsini işaretliyorsun

• Sözelciysen niye mat fen çalışıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi yapmışsın kardeşim. Matematik çalış bu sene hep. Matematiğe 35 seviyelerine gelirsin seneye. Sonra işin kolaylaşır. Diğerlerini bence fazla usteleme. Çoğunu unutursun, baştan geri alman gerekir.

• Acele et. Bitirenler var yetisemezsin. Deneme zormuydu bilemiyorum ama daha az biliyor olmana ragmen kotu bence sonuc. Kolay bi deneme bul.
    Moralin bozulmasin . ben cok basit sorulari sirf bilmedigim icin yanlis yapiyorum. Fem 8 orjinal bi drneme ama baslangic icin guvender moral saglar guzelbencr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 1 Eylül 2015; 20:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

Acele et. Bitirenler var yetisemezsin. Deneme zormuydu bilemiyorum ama daha az biliyor olmana ragmen kotu bence sonuc. Kolay bi deneme bul.
    Moralin bozulmasin . ben cok basit sorulari sirf bilmedigim icin yanlis yapiyorum. Fem 8 orjinal bi drneme ama baslangic icin guvender moral saglar guzelbencr

11.sinifim orayı okumadiniz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Sözelciysen niye mat fen çalışıyorsun

Mf yim insallah hefef diş hekimliği birbucuk senem var konulari bitirebilecegimi dusuniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

İyide yanlış oranın fazla madem az konu bitirdin neden hepsini işaretliyorsun

Ilk ygs denemem buydu tum sorulari cevaplamak istedim bos biraksaydim daha iyi puan olur biliyorum bir daha ki denemede bos birakmayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gaziisteyengencc

quote:

Acele et. Bitirenler var yetisemezsin. Deneme zormuydu bilemiyorum ama daha az biliyor olmana ragmen kotu bence sonuc. Kolay bi deneme bul.

Ygs icin 11 e 12 ye okadar gerek yok. Zaten suan bile baslamamis arkadaslar var.ygs konularini hafif hafif bitirmeye basla cok iyi olur senin icin hic zorluk cekmeden tekrar yapar hemen denemelere gecersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaziisteyengencc

quote:

Ygs icin 11 e 12 ye okadar gerek yok. Zaten suan bile baslamamis arkadaslar var.ygs konularini hafif hafif bitirmeye basla cok iyi olur senin icin hic zorluk cekmeden tekrar yapar hemen denemelere gecersin

Eyvallah

• konular bitmeden deneme çözülmemeli bence ama siz bilirsiniz tabi o yüzden iyi mi kötü mü yorumu yapamıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.