Şimdi Ara

YGS DE HERKESE BAŞARILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende geçen sene girmiştim, zaman ne kadar hızlı akıp gidiyor be, insan gerçekten hayret ediyor.
    Bugün normal hayatınızdan farklı bir şey yapmayın, normalden farklı şeyler yemeyin. Sıkmayın kendinizi, ailenize de tembih edin, anneniz akşama çok çeşitli lüks yemekler falan yapmasında midenizi bozmayın sınav günü
    Sabah kahvaltı edin ama yine her zamanki gibi, yani şu iki gün farklı şeyler yapmak için en uygun olmayan günler, bunu bilin.
    Sabah kalkınca stres olabilir gayet doğal tabi ama abartmamak gerek. Normal bir sınav altı üstü.
    Yarın sizin gibi 2 milyon kişi girecek sınava, ahım şahım bi olay değil yani.
    Polisler üstünüzü arayacak sonra sınıfınızı bulup oturacaksınız yerinize, kağıtlar gelecek, soruları çözüp işaretleyip çıkacaksınız bu kadar basit.
    Heyecanlanmanız gereken zaman sonuçlar açıklandığı gündür, şimdi değil yani.
    Zaten sınavda ne yapacağınızı az çok biliyorsunuzdur, bilmediklerinizi boş bırakın vs.
    Ayağınızı sallayabilirsiniz stresten dolayı, ama başkalarını rahatsız etmediğinden emin olun, en ufak ses bile dikkati dağıtıyor bu sınavda.
    Burnunuz akıyorsa çözümünü bulun, artık burnunuza tampon mu takacaksınız, su mu çekeceksiniz onu siz bilirsiniz.
    Rahat giyinin, zaten orada sizin kıyafetinize bakan olmayacak bile, herkes kendi derdinde.
    En önemlisi belgelerinizi unutmayın evde, gerisi zaten geliyor

Bu konuyu niye açtım bende bilmiyorum ama belki biraz moral bulursunuz, belki de okumazsınız bile Sorunuz varsa cevaplarım, matematik geometri falan sormayın tabi onları çözsem tarih okumazdım

Herkese kolay gelsin, başarılar.

• CSB.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle konular yüzünden heyecan yapmaya başladım, yapmayın etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam verdikleri pecete normal selpak gibi mi? yoksa daha mi ince? 2 tane mi veriyorlar?
    tarih bolumunden memnun musun? is imkani nasil?

• amaan çokta fifi gircez çıkcaz işte ucunda ölüm yokya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 13 Mart 2015; 13:43:00 >
  • Normal selpak 2 tane vermişlerdi galiba geçen sene. Ben tekrar giricem bu sene herkese başarılar

• Sagol ihtiyacımız olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmediklerinizi bos birakin zamaniniz kalirsa donersiniz

• Vay be 8 yıl bitmiş ÖSS'ye gireli.. Yıllar ne çabuk geçiyor.

• Kazanamıyacaksınız

• Valla selpak gibiydi galiba tam hatırlamıyorum hiç işim düşmemişti onlara Kaç tane olduğunu hatırlamıyorum.
    Bölümden memnunum ama iş imkanları kısıtlı. Ya akademisyenlik ya öğretmenlik ya da arşivcilik var iş imkanı olarak.
    Ama dersler zevkli geçiyor özellikle tarihi seviyorsan.
    Çok çalışırım akademisyen olurum diyorsan sen bilirsin ama onun dışında öneriyorum diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.L.A.N -- 13 Mart 2015; 13:59:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.