Şimdi Ara

Ygs de fen de 30 netin üzerine nasıl çıkabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi yol gösterirseniz çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum.Diğer branşlarda çok sorun kalmadı ama fende bi türlü 30 un üstüne çıkamadım

• Up
  • bir up da benden gelsin
  • Bir up da benden
    2013 te 32 - 7 yaptım seneye mezun olarak +35 yapmalıyım
  • çalışarak
  • azmin elinden hiçbir şey kurtulamamıştır.
  • Hiç bir ayrıntıyı atlamayın, beklemediğiniz yerlerden sorular gelebilir.Biyoloji için unuttuğunuz ufak detayları bir kağıda yazıp(masanızın üstüne bırakın) arada bakarsanız öyle bir sorun kalmaz.Konuları önceden bitirin.Bölüm denemesi çok önemli ciddi artış sağlayabiliyor.Kolaydan başlayıp zor olan bölüm denemeleri yaparsanız sorun kalmaz.Denemeden denemeye fark var moral bozmayın bazen ciddi oynamalar olabilir 20-30 arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu yukarı çıkartalım. Nasıl artırılabilir arkadaşlar ? Mesela konu anlatımlı birer kitap bitirdikten sonra ayriyeten soru bankası da çözülmeli mi yoksa deneme mi yapmak lazım ? malum zamanımız değerli daha bunun lys si var.
  • Çalışarak çıkabilirsin kardeşim
  • işin sırrı detaylarda gizli.fende gereksiz hiçbir şey yoktur bilgi kayırmadan her şeyi öğrenmeye bakın.
    kimya biyo sadece çok soru çözerek,fizik ise yapılamayan her şeyin mantığını öğrenerek fullenebilir
  • 31 den daha fazla soruyu doğru yaparsan 30'un üzerine çıkabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yondaime Hokage -- 19 Mayıs 2013; 15:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhie

30 dan daha fazla soruyu doğru yaparsan 30'un üzerine çıkabilirsin

Bkz. 31 dogru 9y :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian.

quote:

Orijinalden alıntı: canhie

30 dan daha fazla soruyu doğru yaparsan 30'un üzerine çıkabilirsin

Bkz. 31 dogru 9y :D

Bu cevabn geleceğini biliyordum ama neyse tek bir istisnadır mazur görün artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.