Şimdi Ara

YGS'de derece yapmanın Sırrı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet YGS'de derece yapmak için ne yapmamız gerekir.
    Bana göre çok çalışmaktan ziyade VERİMLİ ÇALIŞMAK Önemli.
    Sizce ?

• Kavramlara çok iyi hakim olup yorumlayabilme yeteneği bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinsezal -- 22 Eylül 2012; 17:01:40 >
  • Verimli çalışmaktan kastın belli zamanlarla aralarla felan saat tutarak işte zamanında uyuyarak bu tarz birşeyse katılmıyorum. Bence ygs de derece yapmanın öyle mücizevi bir sırrı yok.

Benim geçen sene arkadaşım sürekli dershane içindeydi. Okuldada sürekli soru çözerdi. Dershanede gereksiz yere konu anlatım etütleri alırdı. Fizik çözmesi gereken yerde Mat tarih çözerdi onu motive ediyor diye. Dershane içerisinde sürekli arkadaşlarıyla dolaşırdı. 1 saat ders çalışma 1 saat lak lak şeklinde. Bu çocuk bütün gün ders modundaydı. Bana göre verimsiz çalışma bu. Sınav sonuçları yerlerde. YGS puanı başlangıçtan itibaren sadece 20-30 puan yükselip 360 mı öyle birşey çekti. LYS de kaç puan çekti bilmiyorum ama ygs den tercih yaptığına göre lys kısmıda yerlerde :)

Ben geçen sene doğru düzgün hiç çalışmadım. Bu sene herşeyi detaylıca öğrenerek ilerlemeye çalışıyorum. bu forumu keşfetmemin bana çok büyük getirisi oldu. Yanlış kaynak almadan doğru kaynaklarla ilerlemeye başlıyorum ve tekniklerle. Herkez burda verim aldığı yöntemleri, kitapları konuşuyor bunun bana çok büyük getirisi oldu.

• Hem ygs hem lysde genel olarak çalıştığın kadar puan yaparsın.Ama ygsde dikkat baya önemli.Sınavdan önce 5 6 kere wc gitmiştim sırf aklıma gelmesin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.