Şimdi Ara

YGS Coğrafya'ya nasıl çalışmalı? çook konu var ya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs coğrafya çalışmaya bugün başladım, fakat coğrafya çalışmaktan sanırım vazgeçeceğim
    o kadar çok konu varki,
    mesela bugün türkiye'nin iklimini okudum ardından bu konuda test çözmeye başladım,
    fakat her test apayrı bir konu sanki, coğrafya için ne tavsiye edersiniz?

Ygs Coğrafya çözümlü test kitabı varmı bildiğiniz?

• aynı sorun bende de var yer yapısı,iç dış kuvvetlere kadar harika bir şekilde çalıştım fakat orada tıkandım ileriye gidemiyorum bir de kitapta fazlaca ayrıntı olunca sıkıcı geldi.Valla şu edamın konu özetlisini alıcam günde içinde belirlediğim konuların videolarını izliyip arkasından konu özetli kitaptan bir göz gezdirip test çözücem yoksa not al oku falan zaman kaybı olacak
  • Sürekli soru çözünce artık mantığını kavrıyorsunuz. Zaten YGS Coğrafyası büyük ölçüde genel kültür olduğundan pek zorlanacağınızı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 22 Ocak 2012; 2:04:56 >

Orijinalden alıntı: Vikernes

Sürekli soru çözünce artık mantığını kavrıyorsunuz. Zaten YGS Coğrafyası büyük ölçüde genel kültür olduğundan pek zorlanacağınızı sanmıyorum.

Katılıyorum,evet konu fazla ama mantıklı düşününce neyin nerden geldiğini görüyorsun.
  • Belirli bilgiler var. Onları bilince zaten çoğu soru yapılıyor. 21 mart 21 aralık, en uzun gün dönence....
    Benim de tarih kötü onu basıl halledebiliriz?

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Coğrafyada cok konu yok ki konusu cok olan ders Tarih.
    Keremcem Yırtılır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarih inkılab dönemi ağırlıklı çıkıyor o dönemi ve osmanlının son zamanlarını çalışsa insan epey net yapar
    ağırlık ordan, tarihi şöyle çalıştım, cep tarih aldım önemli yerleri not alıp defterime yazdım, sonrada sürekli test çözüyorum,

coğrafya yaprak test tavsiyeniz varmı çözümlü yaprak testler varmı bildiğiniz?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.