Bildirim
Ygs coğrafya doğal sistemler - Doğa ve insan ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o cep kitabi cop hocam. edamin falan ozet kitaplari var. onlardan alsaydin keske
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ayda normal simetri kitabını bitirirsin ama ben az çok hatırlıyorum konuları diyorsan yardımını görürsün ama çokta bir şey bekleme o kitaptan -
Femin cep kitabı okadar da kötü değil yanlış bilinen vs cogu şey var boğazlarıda gösteriyo ama ben yanında güvenderin cep kitabınıda kullanıyorum fethi demirci + cafer elitogdan konuyu dinle not alarak sonra cep kitaplarından tekrarlarını yap
Aslında not alarak çalıstıktan sonra cep kitaplarınada ihtiyacın olmaz ama yinede grafiklere bakarken filan faydasını gorursun aşırı ezber konulara filan bakarken de v.s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 6 Şubat 2016; 14:24:35 > -
delta ve palme ozet lere bak palme 2015 ozetkitai da guzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X