Şimdi Ara

YGS çalışmaya yeni başladım lütfen yardım sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesi bilişim teknolojileri okuyorum türkçede 35 sorudan 25 net yapıyorum tğrkçeyi daha iyi hale getiririm fakat matematik temelim 0 yani en basit soruyu bile yapamam ygs'de okulda görmüyoruz zaten. Nasıl başlamalıyım matematiğie aynı şekilde kimya coğrafya ? Biraz geç ama yinede zaman var bugğn çıkmış sorulardan oluşan tek kitap çözümlü soru bankası aldım

Sorularım:

1- Ygs iyi geçmezse direk geçiş hakkı mı kullanmalımıyım yoksa tekrar hazırlanmalı mıyım ? Diploma puanım 65-70 arası olacaktır büyük ihtimalle

2- çalışmayı nasıl yapmalıyım matematik fen için kaynak öneriniz konu anlatımlı

3- denemelerde sosyal bilimler kısmında iki adet felsefe var biri din dersi görmeyenler için sanırım fakat 8 adette normal var şimdi ygs sınavındada bu şekilde seçmeli felsefe ve normal felsefe mi olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak dostum söyleyeceklerim moralini bozmasın.

Anladığım kadarıyla gerçekten sıfırsın.Bu sene düzgün bir yere giremezsin bu durumda.Oturur sağlamca çalışırsan azimle,bıkmadan seneye şansın olabilir.Tm için konuşuyorum.Tmden hazırlanmanı tavsiye ederim mat-geo çalış dil bilgisi çalış bu sene temel oluştur.Seneyede adam gibi kasar girersin düzgün bir yerlere.Yok ben bu sene illa yerleşicem diyorsan pek umutlanma 2 yıllık okursun.Bana sorarsan tekrar hazırlan 2 yıllık boş beleş okullara gitme sakın.Bu senin hayatını belirleyecek bunu unutma.Şimdi otur başla çalışmaya alt yapın sağlam olsun bu yıl bunu hallet.Önümüzdeki sene sonu güzel bir okula girmiş olursan emin ol daha iyi olur herşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.