Şimdi Ara

YGS çalışma programım (1,5 Ay için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim şu an, tatilde çalışmak için program yaptım okul açıldıktan sonra derslerin saatine göre daha ayrıntılı bir plan yapmayı düşünüyorum konu bazında. Şimdilik bu yeterli olur diye düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi de alayım istedim, bayağı basit bir program oldu sanırım ama tatilde yeterli olur herhalde? Derslerin saatleri hakkında da yorumlarınız bekliyorum şu ders şu kadar saat olsa daha iyiydi gibi. Bu güne kadar programsız çalıştım ancak artık çalışamaz hale geldim bu yüzden program yapayım dedim.

Durumumu da anlatayım. Hedefim MF-4'te ham 3k. Matematiğim iyidir konu eksiğim yok, soru çözüyorum bol bol. Mat-1'de biraz sorularda görme problemi yaşıyorum 2 senedir çözmedim neredeyse hiç geçen aya kadar yani. Geometrim orta hallidir. Fiziğimi zayıf görüyorum o yüzden ona yoğunlaşmak istedim. Biyolojim pek iyi değildir. Coğrafya ve Tarih bilgilerimi hatırlıyorum ancak çok havadalar hedefim yüksek olduğundan buna da çalışmam gerek diye düşünüyorum. Fizik konularımdan yarısı bitti sayılır. Kimya'dan çok fazla konu bitirmedim henüz. Durum da böyle uzun oldu biraz kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicurus -- 23 Temmuz 2013; 22:05:40 >

• hocam epikür görse seni, sana lanet ederdi bence biraz ağır, bu tempoda uzun süre çalışamazsın gibi geldi. kendi durumuma göre yorumladım tabii belki senin için çok iyi bir programdır.
  • Bence tam yerinde.Tabii 16 50 den sonra bitiriyorsanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun bende uygulayabilirim renk renk yapman ilgimi çekti konuda
  • program iyi bence. başarılar dilerim.
  • teşekkürler herkese
    başka yorumu olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicurus

Üniversite öğrencisiyim şu an, tatilde çalışmak için program yaptım okul açıldıktan sonra derslerin saatine göre daha ayrıntılı bir plan yapmayı düşünüyorum konu bazında. Şimdilik bu yeterli olur diye düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi de alayım istedim, bayağı basit bir program oldu sanırım ama tatilde yeterli olur herhalde? Derslerin saatleri hakkında da yorumlarınız bekliyorum şu ders şu kadar saat olsa daha iyiydi gibi. Bu güne kadar programsız çalıştım ancak artık çalışamaz hale geldim bu yüzden program yapayım dedim.

Durumumu da anlatayım. Hedefim MF-4'te ham 3k. Matematiğim iyidir konu eksiğim yok, soru çözüyorum bol bol. Mat-1'de biraz sorularda görme problemi yaşıyorum 2 senedir çözmedim neredeyse hiç geçen aya kadar yani. Geometrim orta hallidir. Fiziğimi zayıf görüyorum o yüzden ona yoğunlaşmak istedim. Biyolojim pek iyi değildir. Coğrafya ve Tarih bilgilerimi hatırlıyorum ancak çok havadalar hedefim yüksek olduğundan buna da çalışmam gerek diye düşünüyorum. Fizik konularımdan yarısı bitti sayılır. Kimya'dan çok fazla konu bitirmedim henüz. Durum da böyle uzun oldu biraz kusura bakmayın.

Bu ders programini nerden hazirladiniz? Internet sitesinden mi wordden mi yada baska bisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dgknaks D kullanıcısına yanıt
    excelden yaptım
  • Program bence ideal yaz için fakat okul vakti ağır gelecektir , uygulanamayacaktır . Eğer okullar açılana kadar böyle devam et ilk 15bin garanti . Bir de programı hangi programla , nerden oluşturduğunu söylersen sevinirim , pek hoş olmuş .
  • Herhalde kendim hic uyamadigim icin saatli programlari sevmiyorum, sadece sunu yapicam diye belirliyorum gerci o an kafama baska bir sey takilirsa onu da degistiriyorum, uyabiliyorsan guzel hem renkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysis

Herhalde kendim hic uyamadigim icin saatli programlari sevmiyorum, sadece sunu yapicam diye belirliyorum gerci o an kafama baska bir sey takilirsa onu da degistiriyorum, uyabiliyorsan guzel hem renkli

+1 saatli program her türlü yatar bence
  • Bu programmı ayrıntısız lan bizim okulda öğretmenler ders programını bu kadar özenli hazırlamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDogukan

Bu programmı ayrıntısız lan bizim okulda öğretmenler ders programını bu kadar özenli hazırlamıyorlar.

ayrıntılı programdan kastettiğim şey konu konu hazırlamaktı.
  • up
  • usta saatleri arttır ona oranla molayı arttır bence
  • Hocam sen hangi yılın mezunusun ? Üniversitenden memnun değil misin bu arada hangi üniversite ? Saat 16.30 dan sonrayada bi kısmını bırakmanı öneririm çok sıkışık duruyo ama kişiden kişiye değişir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.