Beyler parayı yatırdım ancak aiste başvuru merkezinden başvurunuzu yapın diyor.İlla mezun olduğum liseye mi gitmem lazım başka adresi falan yok mu ösymnin ya da farklı bi lisede başvuru yapılabilir mi ?
Herhangi bir liseye gitsen de olur,yada internetten ösym merkezlerine bak orada sana hangisi en yakında oraya git.
Geçen seneki şifren ile ais.osym.gov.tr den giriş yapıp kendin kayıt yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: headcrusher8
Geçen seneki şifren ile ais.osym.gov.tr den giriş yapıp kendin kayıt yapabilirsin
Resim çekilme işi falan nasıl oluyor?
selam arkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyim ygs kayıt yaptırdım internette ais e girdiğimde aday bilgilerime baktığımda Henüz sistemde başvurunuz yok. deniyor diğer bilgilerimdede aynısı gecerli fotoğrafımda çıkmamıs napmam lazım ?
sistemde başvuru merkezinden yap diyorsa benim tavsiyem mezun olduğun liseye gitmendir. bana da aynısını diyordu ais. kendi liseme gittim bu durumun nedeninin lise diploması olduğunu söylediler.
müdür yardımcısı bana o liseden mezun olduğuma dair belge hazırladı. başvurum böylece tamamlandı.
bu işlemi bir kereye mahsus yapıyorsunuz . seneye ygs ye başvurursam sadece ais ile işlemlerimi halledebileceğim sanırım.
ben mezunum kendim yaptım ne gibi sorun olcakki ??
Eyvallah beyler,yarın liseye gidip halledicem.
bende osym gov.tr şifresi var parayı yatırsam netten başvuru yapabilirmiyim? okul mokul zor gelio şimdi gitmek geçen fotoğraf mevcut sitede sanırım 2sene önce başvurmuştum online
quote:
Orijinalden alıntı: N.Z.T
quote:
Orijinalden alıntı: m.l.k_7
ben mezunum kendim yaptım ne gibi sorun olcakki ??
Aynen bende oyle . Ne tarz bir sorun olabilir ona gore tekrar kontrol edelim bilgileri
aman bence bişi olmaz sonuçta okulda sorumluluk üstlenmiyor
Beyler ben TEB ile yatırmak istiyorumda atm'den yatırsam olur mu ? Başvuruyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme