Şimdi Ara

YGS Başvuru Yardımcı Olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu gün başvuru yapıcamda mezunum dershanedeki rehberlikçi yapıyo ama internet bankacılığından falan yapıyo sıkıntı olur diye ben kendim yapmak istiyorum ama bi kaç sorum var.

1.Mezun olduğum için bu durumumu belirtmem falan gerekiyo mu ne bilim ösym merkezlerinden birine gidip falan diplomayı göstermem gerekirmi geceçn seneden kalma hesabım var.

2.Bankamatikten direk 50 Lira yı seciyoruz ama daha önceden başvuru kaydını açtırmak gerekiyo heralde.

3.Ödediğimiz an onaylanıyo mu yoksa 19 undan sonra mı onaylancak.Yani ödediğim an herşey tamam olcak mı

4.Bide saçım uzunken cekilmişti fotoğrafım şuan kısa sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legen10 -- 12 Ocak 2015; 8:24:37 >

• Legen10 L kullanıcısına yanıt
    takip.

Basvuru yapanbi emzun arkadaşımız yardım ederse süper olur bende sıkıntılıyım bu konuda bankada filan 2 secenek çıktıgı söyleniyor nasıl yapacaz ?
  • Ben once okuldan başvuruyu yaptım sonra osym sıtesınden kredı kartı ıle odedım rahat bır bıcımde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mezunum basvuru yaparken seceneklerde lise/lisans/mezun vs yaziyor sen mezunu sececeksin ben lisanstayim lisansi sectim.
    - Once basvuru yapacaksin. (Eskiden tam tersiydi, karistirma)
    - Parayı yatiracaksın. (Netten yatirdim ben)
    - Parayi yatirinca osymnin sitesine gir. Orada yatirmadan once 'sinav ucreti odenmedi' diyor. 'Sinav ucreti odendi' yazacak.
    - Yatirdigin an onaylaniyor.
    - Bankada direk gecis ve ygs icin iki ayri ucret aliyolar sanirim ondan bahsediyosunuz. Birisi 40 lira mi 60 lira mi ne. Ben netten yaptim orda iki secenek var ygsye girmek istiyorum ve direk gecis hakkimi kullanmak istiyorum diye 50 kere okuduktan sonra ygsye girmek istiyoruma tikladim

- Herhangi biseye gerek yok hocam zaten sistemde mezun oldugun e-okul bilgilerin vs gorunuyor. Resim de sorun degil ama nufus kagidindakiyle hic benzemiyosan, yoksa vs nufus idaresinden halletmen gerekiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.