Şimdi Ara

ygs-5 ygs-6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs 5 ve ygs 6 puanlarından hangisi dahil ediliyor tm puanına ( benim ygs5 70 bin ygs 6 129 bin )

• lys puanları hesaplanırken ayrı katsayılar kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside edilmiyor.ama genelde ygs5 daha yakındır.
  • Lys alinirken ayri arkadasin dedigi gibi ama tm 2 puanini hesapkarken ygs 5 ile ayni. Ygs 6 tm 1 ve ygs 4 tm 3 de ayni olabilir aslinda onlarin oranlarini bilmiyorum.Sahi nasil hic merak etmemisim yahu :)

Tm 2 de ygs 5 in tam oldugu kesin ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fglanford

Lys alinirken ayri arkadasin dedigi gibi ama tm 2 puanini hesapkarken ygs 5 ile ayni. Ygs 6 tm 1 ve ygs 4 tm 3 de ayni olabilir aslinda onlarin oranlarini bilmiyorum.Sahi nasil hic merak etmemisim yahu :)

Tm 2 de ygs 5 in tam oldugu kesin ama :)

geçen yıl rehber hocam hangisi yüksekse ( ygs5 veya ygs 6 ) onun %40 ı alınıyor demişti ama iyi bildiğinden şüphem var
  • Yok tamamen sacmalamis saygisizlik oldu ama.oyle :)

Bak ygs 5 hesaplanirken turkce 35 mat 35 sos 17.5 fen 12.5 etkiliyor.

Tm 2 de ise ygs de turkce yuzde 14 mat yuzde 14 sos yuzde 7 ve fen 5 etkiliyor

ygs 5 deki derslerin teker teker yuzde 40 i tm 2 oranlarini verdigi icin ygs 5 puani tm 2 kiyaslamasinda tamamen ayni oranlari veriyor. Yani birinin ygssi 395 digerinin ygs si (ygs5) 375 ise tm 2 nin oranlarindan da hesplasan bu fark 8 puandir. (standart sapma tabi ki goz onunde olmadan )

395-375 = 20 yuzde 40 i 8

Ama tm 3 te turkce 15 sosyal 10 mat 10 fen 5 etkiliyor ve ygs de turkce yuzde 37.50 mat yuzde 25 sosyal 25 fen 12.50 etkileyen puan turu olmadigindan onda bir sey belli degil teker teker ygs netlerini karsilastirarak bulabilirsin en gercekci farki.Mobilim de benden bu kadar cevap yazamayabilirim bir sey yazarsan :)

• tm1 ve tm2 alanında ygs 6, tm 3 alanında ygs 5 dahil ediliyor diye biliyorum
    sen hangisinden tercih yapacaksın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttolr -- 4 Temmuz 2012; 21:02:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 ayt mat 6.deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ygs6>tm1
    ygs5>tm2-tm3
  • Hayir Tm 2 kesinlikle ygs 5 .Oranlari belli tek uyan ygs 5.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttolr

tm1 ve tm2 alanında ygs 6, tm 3 alanında ygs 5 dahil ediliyor diye biliyorum
    sen hangisinden tercih yapacaksın ki?

tm2 den sınıf öğrt. yazmak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.