Şimdi Ara

YGS 3-4 Puan Türünden yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelin bakalım bi ya herkes 1 2 5 yapıyo sizler naptınız? Ben batırdım sınavda,forumlarda da oyle yazıyolardı basta ama simdi herkes turkce full yada 1 2 yanlıs dıyo, iyice moralim bozuldu. Turkçenin verdiği berbat moralle bazı sorularına guldugum sosyal vurdu beni asıl :D Daha doğrusu felsefe. Ben 350 360 yeter mantığıyla girmistim sınava ama 310 civarı glicek. hayatımda hiç dershaneye gitmedim,okulumuz kotu eğitim veriyo yani hiç ders islemiyoruz 4 senede 3 baska okula gonderdiler bizi. çalışmaya da son 1 buçuk ay kala basladım yani keske daha once calıssaymısım dedim. O yuzden boyle oldu. Ama yılmadım tam tersine çok fena hırs yaptım lysde iyi bişeyler yapmak için. Okul puanı iyi 45 50 felan gelir dedi hocam. yani benim hala umidim var. siz naptınız?

• Ben de sözelden hazırlanıyorum bu yıl. Fena bir sonuç beklemiyorum ama sınava giren diğer insanların ne yaptığı da önemli. Açıklanınca göreceğiz artık
  • bende sözelim 350 civarı puan bekliyorum bakalım hayırlısı bu arada diploma notun kaç hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

bende sözelim 350 civarı puan bekliyorum bakalım hayırlısı bu arada diploma notun kaç hocam

Onu bilmiyorum daha bu senenin ikinci dönemi de var. ama suana kadar belge getirmemisliğim yok belkki 1 tane vardır varsa suan emin olamadım. son senem işte ilk dönem takdir geldi o yuzden okul puanından umitliyim biraz. senin aldığın puanı alsaydım çok iyi olurdu da işte olmadı :D hayırlısı artık. Sen nereyi dusunuyosun bölüm olarak
  • Dersane denemelerimiz gayet zordu kendimi o denelemere göre ayarlamıştım.. 315 felan alıyordum.. Tabi 340 felan da aldığım oldu.. YGS beklediğimden daha kolay geldi.. YGS3 tahmini 315-320 civarı gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgaripturuncu

quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

bende sözelim 350 civarı puan bekliyorum bakalım hayırlısı bu arada diploma notun kaç hocam

Onu bilmiyorum daha bu senenin ikinci dönemi de var. ama suana kadar belge getirmemisliğim yok belkki 1 tane vardır varsa suan emin olamadım. son senem işte ilk dönem takdir geldi o yuzden okul puanından umitliyim biraz. senin aldığın puanı alsaydım çok iyi olurdu da işte olmadı :D hayırlısı artık. Sen nereyi dusunuyosun bölüm olarak

olsun 300ü geçmek yeter sözelci için ygsde önemli olan lys
  • evet önemli olan lys artım umidimiz onda fakat edebiyat ve felsefeden korkuyorum cidden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOFroZeNOo

Ben de sözelden hazırlanıyorum bu yıl. Fena bir sonuç beklemiyorum ama sınava giren diğer insanların ne yaptığı da önemli. Açıklanınca göreceğiz artık

http://forum.donanimhaber.com/m_49084933/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

quote:

Ben de sözelden hazırlanıyorum bu yıl. Fena bir sonuç beklemiyorum ama sınava giren diğer insanların ne yaptığı da önemli. Açıklanınca göreceğiz artık

Komik olan kısmı anlayamadım?

• Sözelci için 300 puan barajdır ygsde ortalama üstü bir bölüme yerleşebilmek için , yani 300 ve üstü puan yaptıysanız sıkıntı yok arkadaşlar moral bozmayın.

Ben ygsden 350 bekliyorum ygs3te bakalım neler olacak , felsefe agzımı öptü resmen 4 d 5boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Sözelci için 300 puan barajdır ygsde ortalama üstü bir bölüme yerleşebilmek için , yani 300 ve üstü puan yaptıysanız sıkıntı yok arkadaşlar moral bozmayın.

Ben ygsden 350 bekliyorum ygs3te bakalım neler olacak , felsefe agzımı öptü resmen 4 d 5boş.

300 310 civarı beklıyorum inşallah süpriz yaşamam çok koyar valla :D Bi de aynı şekilde felsefe çok fenaydı 4y 3 d 2 boş :D
  • Dilciyim ben 400e yakın bi puan bekliyorum, 400+ da olabilir. Felsefe beni de batırdı: 5 yanlış :(
  • quote:

quote:

quote:

fiz kim 25 30 yazmıssın sözelciyim diyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiz kim 25 30 yazmıssın sözelciyim diyorsun.

Ben sayısal alan çıkışlıyım ve şu an üniversitede okuyorum. Bu yıl sınava burs almak için girdim. En kolay derece yapılabilecek kısımda sözel olduğu için şansımı lys sözelde deneyeceğim. Olay bu

• 310 civarı bekliyorum. sizce bunu lys'de 400'e çekebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pichu

310 civarı bekliyorum. sizce bunu lys'de 400'e çekebilir miyim ?

Çekilebilir ama baya kasman lazım benim de amacım 400 zaten lysde. Okul puanı da etkiliyo tabii..
  • biride 300 altı puan almamış yok böyle bişey ya :)
  • geçen sene lysden 325 almıştım okul puanı ile 366 olmuştu bu sene daha iyi bi umutla girdim ama çok kötü geçti sonumu düşünemiyorum artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.