Şimdi Ara

YGS-1 Sıralamam 113k | 50k ya Çekmek Zormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ygs1 sıralamam 113k.LYS ile bunu 50k ya çekmem çok mu zor.Puanza'ya göre 30 mat 20 geo -fizik-kimya-biyo yapsam 44k ya çekiyorum 2013e göre.2014 sıralaması daha iyi gelir diye düşünüyorum.Sizce bu netlerle 50k civarına çekebilir miyim ? Ayrıca bu netleri yapmak çok mu zor ?

• Surda 1 ay kalmış kendi netlerini bilmiyor musun? Zorluğunu ancak sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

Surda 1 ay kalmış kendi netlerini bilmiyor musun? Zorluğunu ancak sen bilirsin

zamana giriyorum 20 net geliyor mat açıya filan giriyorum 32-35 geliyor.Gerçek LYS'de zorluk derecesi nasıl biliyorum size soruyorum işte.Mesela şu ana kadarki Zaman ve Fem denemelerinde ortalama Mat : 16-17 Geo : 10-11 Fizik : 9-10 Kimya : 9-10 Biyo 15-20 civarı.Konu eksiğim çok.LYS de Zamana yakın mı geliyor ? Eğer öyleyse bu netleri mat 30 diğerleri 20 seviyesine çıkarmam zor mu diyorum
  • Çıkmış soruları çöz bir de öyle değerlendir.cunku hiçbir deneme benzemiyor osymnin sorularına

• daha simetriden konuların yarısındayım.onları bitirdikten sonra soru çözümü inşallah
  • Fen de cıkabilirsin geo mat için sorular değişik oluyorygs de gördüğün gibi belli olmaz gecen yıl 33 mat netiyle 10kda adam vardı

• 45 üstü yapıp 45k dan ilk bine giren var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.