Şimdi Ara

YGS 1.sinin hedefi yok ..Bu nasıl 1. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haberlerde gösterdi sinavin 1.sinin hedefi yok daha belirlemedim diyor,bu nasıl iş,bu öğrencinin hedefi olması lazım değil mi ,ben mi yanlış düşünüyorum ?

• sen yanlış düşüyorsun
  • adam okumamayı düşünürken birden kopyayı alıp birinci olduğu için kendine hedef belirlicek vakti olmamıştır
  • adam 1. olduktan sonra hedefini kendi niye belirlesin ki ona gelecek tekliflerle hedefini belirleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

adam 1. olduktan sonra hedefini kendi niye belirlesin ki ona gelecek tekliflerle hedefini belirleyecek

1. olma garantisini ona kim verdi ?
    1. olamasaydı hedefsiz bir şekilde nasıl yaşayacaktı ?
    Hedefi olmayan adam neden 1. olsun ?

Tabi bu sorular onu ilgilendirir ama her şey açıkça ortada..

Edit: Cemaat vs. bunlara göndermeye yapmaya çalışmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 29 Nisan 2011; 11:23:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

quote:

adam 1. olduktan sonra hedefini kendi niye belirlesin ki ona gelecek tekliflerle hedefini belirleyecek

Arkadaşlar, cemaat içinde sanırım hiç bulunmadınız. Cemaat asla bir kişiye sorular vererek onu birinci yapmaz. Sorular sadece verilecekse kalburüstü kişilere verilir. Ben inanıyorum ki bu çocuk hakkıyla kazandı. Tamam cemaate yakın olup, görüşleri aynı doğrultuda olabilir fakat bu kopya çektiğini göstermez.

Cemaat bir kişiyi birinci yapsa ne geçecek eline? Dershanelerine birinci bizden çıktı diyip reklam mı verecek? Zaten birinci çıkanlar, yada çıkacak olanlara basıyorlar parayı, kendi dershanesindeymiş gibi gösteriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 29 Nisan 2011; 9:35:02 >

• Dün haberlere çıktı bilgisayar mühendisliği okuyacağım diyordu.. İki tanede üni ismi söylemişti.. Adam bölümünü seçmiş okula karar vermemiş.. Ayrıca bu fen lisesine de Türkiye 9. olarak girmiş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA İLK 6K İÇİNDE NE KADAR...
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

Arkadaşlar, cemaat içinde sanırım hiç bulunmadınız. Cemaat asla bir kişiye sorular vererek onu birinci yapmaz. Sorular sadece verilecekse kalburüstü kişilere verilir. Ben inanıyorum ki bu çocuk hakkıyla kazandı. Tamam cemaate yakın olup, görüşleri aynı doğrultuda olabilir fakat bu kopya çektiğini göstermez.

Cemaat bir kişiyi birinci yapsa ne geçecek eline? Dershanelerine birinci bizden çıktı diyip reklam mı verecek? Zaten birinci çıkanlar, yada çıkacak olanlara basıyorlar parayı, kendi dershanesindeymiş gibi gösteriyorlar.

Cemaat ygs ve benzeri sınavlarda kişiyi birinci yapıp istediği yere geçiriyor ve beynini yıkayıp kullanıor. Örneğin Emniyetin içindeki cemaat örgütlenmesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: trartanis

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

Cemaat ygs ve benzeri sınavlarda kişiyi birinci yapıp istediği yere geçiriyor ve beynini yıkayıp kullanıor. Örneğin Emniyetin içindeki cemaat örgütlenmesi...

Cemaat için önemli olan hukuk fakültesine, askeri okullara, polis meslek yüksekokuluna girmek için birinci mi olmak gerek?

• eleman ankara fen ' den muhtemelen odtü bilgisayar a girer
  • yine tembel ergenler doluşmuş
  • şu adama b.k atmayı bırakın. Açıkça görünüyorki adam çalışmış ve emeğinin karşılığını almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarkapağı

yine tembel ergenler doluşmuş

• Adam çalışmış kazanmış, b.k atıp ezikliğinizi tatmin etdikce, bende çok gülüyorum bu halinize :)

Ateistlerin derece yapmasındansa, bi müslüman evladının 1. olması beni çok mutlu ediyor, çatlayın, patlayın. Alkoliklerin Devletin üst makamlarında olmasından bıkmıştık, çok memnunum bu durumdan çoook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 29 Nisan 2011; 11:18:46 >
  • Hocam bi git çay koy sonra film izle ya,adam hakkıyla 1. olmuş egosunu tatmin etmiş.Hedefler onu bulucak o hedeflerin peşinde koşmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Adam çalışmış kazanmış, b.k atıp ezikliğinizi tatmin etdikce, bende çok gülüyorum bu halinize :)

Ateistlerin derece yapmasındansa, bi müslüman evladının 1. olması beni çok mutlu ediyor, çatlayın, patlayın. Alkoliklerin Devletin üst makamlarında olmasından bıkmıştık, çok memnunum bu durumdan çoook.

Adamın neye inandığını nereden duydunuz
  • Bir sınav daha var önünde, şimdiden birşey söylemek istememiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarkapağı

yine tembel ergenler doluşmuş

aaynen ya bütün gün bilgisayarda pinekle çalşıp kazanana bk at. ne güzel istanbul
  • Geçen yılki lys birincisi 8. tercihinde kazanmıştı.Bu android eğer sadece bir iki yeri tercih ederse açıkta kalabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.