binfs ve fatfs olarak denedim açılmıyor. regedit dosyalarına baktım. smflash diye bir bölüm var ayrıca orada binfs diyede bir bölüm var ama bir şekilde gizlenmiş. wincenin içindeki regedit dosyasını bilgisayara kopyaladım ama açamıyorum. cihazdaki regedit dosyasını bilgisayarda açmanın bir yolu varmıdır acaba?
Arkadaşlar,yapılan uyarılara rağmen bu konu içinden ve pm yoluyla illegal amaca yönelik paylaşımlar yapılmaktadır. Konunun silinmemesi ve kilitlenmemesi için lütfen illegal bilgiler, içerikler talep etmeyiniz şayet bu talepler devam ettiği taktirde konuyu silmek durumunda kalacağımızı bilgilerinize sunarım.Anlayışınız için teşekkürler
Öncelikle ıdont know arkadaşımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Benim sorum şu: yeni bir cihaz aldım. next 525 ve herhangi bir şekilde navigasyon çalışırken video izleme olayını yapabilir miyim? Bir yolu varmıdır bunun? Hayırlı akşamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: tajo
Öncelikle ıdont know arkadaşımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Benim sorum şu: yeni bir cihaz aldım. next 525 ve herhangi bir şekilde navigasyon çalışırken video izleme olayını yapabilir miyim? Bir yolu varmıdır bunun? Hayırlı akşamlar...
1- Hayır 2- Bu sorunun kaçak çantada giren cihazlar konusunda ne alaka olarak işi var anlamadım ?
Hocam foruma epey gözattım. Bu konuda senden daha yardımsever ve bilgili bilinibulamadım. Yukarıdaki modellere bakıyorum. Tavsiyen benim için çok önemli. Zira, üzerinde ne kadar oynanabilir, geri vites kamerası için av in, bluetooth, fm transmitter, mp3 oynatma, video oynatma gibi özellikler benim için olmazsa olmazlar. Bu modellerden birini bana tavsiye edersen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. ahmet.blb @ gmail . com ' a da mesaj atabilirsin. kolay gelsin.
Uzak durun,tamamı çinden getirilmiş çanta işi sample cihazlar bunlar üzerlerindeki yazılımlarda korsan zaten.Bu vesile ile bilişim suçlarından kapanacak ilk sitelerden biri olacak GG zaten yakında patlar bombası
Uyarın teşekkür ederim. Ama forumun bu bölümünde bahsedilen cihazların hepsi bu türden değil mi zaten?
Değil,bu saçma cihazlar maalesef forumda 1-2 konuda yazılıyor.Umarım onlarada yöneticiler bir çare bulurlar,çünki bu tip 3. 4. kalite sample cihazlar çanta işi geliyor ve bazı sitelerdede yasadışı yazılım yüklenerek satılıyor.Onedenle bu tip cihazlar sadece 3-5 kişi tarafından rağbet görüyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Değil,bu saçma cihazlar maalesef forumda 1-2 konuda yazılıyor.Umarım onlarada yöneticiler bir çare bulurlar,çünki bu tip 3. 4. kalite sample cihazlar çanta işi geliyor ve bazı sitelerdede yasadışı yazılım yüklenerek satılıyor.Onedenle bu tip cihazlar sadece 3-5 kişi tarafından rağbet görüyor.
GG de satılan cihazlar konusuna haklısınız ama bu konu yu takip edenlerin çoğu benim gibi cihazlarını ebay v.s gibi yabancı sitelerden şahsen ve yasal yollarla temin etmişlerdir.Bu konunun amacı ise bu kişilere teknik destek sağlamaktır. Navigasyon yazılımının lisansı ise ayrı bir konudur çünkü bu cihazların bazıları lisanslı olarak bazılarıda free(yazılımsız) olarak satılmaktadır, bu noktada lisans satın almak yada farklı yollara başvurmak son kullanıcıyı ilgilendiren bir konudur(aynı şekilde free dos olarak satılan notebooklar buna örnek gösterilebilir). Ayrıca türkiyede yasal olarak satış yapan ve bahsi geçen ürünlerin aynılarını kendi isimleri altında satan yerel firmalar mevcuttur ki ömür boyu harita güncelleme vadeden bu markaların bazılarının, klonlanmış lisans içerdiği kullanıcılar tarafından tespit edilmiştir. Bu durum bu firmaların gerçekte ne kadar yasal olduğu konusunu tartışılabilir kılmaktadır..
Çin malı yeni bir gps cihazı alacağım fakat bu aralar android işletim sistemli tablet pc leri görüyorum sık sık. Bunlarda da gps, tv, wifi vs.vs özellikler var fiaytklarda hemen hemen aynı Sizce bu tablet pc leri araçlarımızda kullandığımız gps cihazlarının yerine kullanabilir miyiz? kullanan varmı tecrübe var mı acaba? Ben genelde gps cihazını araçta yol programı ve elimde de film seyretme amaçlı kullanıyorum
Arkadaşım bende de aynı model var ama benimki çöktü çalışmıyor uygun rom arıyorum kullandığın rom u bana gönderebilirsen senin makinanın problemine beraber çözüm arayabiliriz. Kaç tane rom yükledimse uygun rom u bulamadım. rom versiyonlarımız aynı.
Rom Version ;PF08V2.2711.36M6588Q
Softeware versiyon :V3.6.J016.12.01
OEM info :YFAtlas 5
IdontKnoWw üstad;
cİHAZIMIN BİLGİLERİ ŞÖYLE:
Navitech win ce 6 rom versiyon :82AV4.1709M21401A.11 SOFTHORE VER: V3.6 E018.12.3 OEM İNFO: YFAtlas4 Platform id: 59554114E46454E47 Navitech,Deco A.Ş all rıgts reserved
sorunum da şöyle: Cihazı çinden aldım.Üzerinde gelen orjinal hafıza kartını kaybettim.Başka kartı takınca da hata veriyor.Ne yapmam lazım?
Buna uygun rom bulabilirmiyim?Bulsam cihaza nasıl atacam bu romu?Cihazın üzerinde USB portu yok. Cihaz da bu:
hata nedir belritirsen daha iyi olur bence romla ilgili birşey değil o attığın yazılımın pixeli ile ilglidir yada kısa yolu göstermemişdir cihaz çalışıyorsa problem yoktur navi tıklayınca açılmıyorsa navi yazılım ile ilgilidir
Aslında dediğiniz doğru.Tam olarak söylersem Hata olarak "hafıza kartının ıd numarası uymuyor değiştirin diyor."Navigasyon açılıyor ama cihaza aynı zamanda bağlı olan radar cihazının yazılımını açmak istediğimde böyle hata veriyor.Ve radar cihazını çalıştıramıyorum.Aslında cihaz gelir gelmez hafıza kartını yedeklemiştim.O yedeği başka bir hafıza kartına attım.İşte bu yedek hafıza kartını takınca hata veriyor.
ayarlara gir oradan navi dizininden sd kartta primo amigo igo8 ne yükledi şsen onun kısa yolunu göster problemin çözülür egtuna@gmail.com yada bana detaylı yaz
Cihazda igo primo kullanıyorum...benim sorunuma gelince cihaz uyduya çok geç bağlanıyor. özellikle hareket halinde iken 20 dakikanın üzerinde bağlandığını gördüğüm zamanlar oldu. sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir. cbu cihazlar da güncelleme yapılıyor mu? yapılırsa düzelir mi...ayrıca bu konuda hiç bir bilgim yok yapılıyorsa nasıl olduğunu anlatabilirseniz çok sevinirim. kardeşime garmin 1310 aldık bağlanma süresi 10 saniyeyi geçmiyor. tamam bu çin malı o kadar erken bağlanmasın ama acil durumlarda bağlanmasını beklemekten bir sonuç alamıyorum. yardımlarınızı bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: mursel_balci
Merhabalar çin malı double din teyp aldım. navigasyonu filan çalışıyor cihazda herhangi bir sorun yok. cihazın windowsuna da girebiliyorum. burada nandflash klasörü var ve bunun içinde cihazın navigasyonuna ait ekran görüntüleri vs dosyalar mevcut. fakat cihazın ana menü dosyalarına background resimlerine filan hiç ulaşamadım. büyük ihtimal gizli bir klasör yada ikinci bir hafızası daha var ve bunlar onun içinde gizli. o kısma nasıl girebilirim. nandflash2 olarak yazıp entera basınca hata ekranı çıkıyor. bu arada windows çince bunu türkçeye yada ingilizceye çevirmek mümkünmüdür acaba?
Eğer windows CE yi ingilizce veya türkçeye çevirebildiysen ve bunu nasıl yapabildiğini anlatırsan sevinirim.Bir de residentflash a ne yazdığını öğrenebilir miyim?