Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sat112

quote:

Orijinalden alıntı: mursel_balci

Merhabalar çin malı double din teyp aldım. navigasyonu filan çalışıyor cihazda herhangi bir sorun yok. cihazın windowsuna da girebiliyorum. burada nandflash klasörü var ve bunun içinde cihazın navigasyonuna ait ekran görüntüleri vs dosyalar mevcut. fakat cihazın ana menü dosyalarına background resimlerine filan hiç ulaşamadım. büyük ihtimal gizli bir klasör yada ikinci bir hafızası daha var ve bunlar onun içinde gizli. o kısma nasıl girebilirim. nandflash2 olarak yazıp entera basınca hata ekranı çıkıyor. bu arada windows çince bunu türkçeye yada ingilizceye çevirmek mümkünmüdür acaba?

Eğer windows CE yi ingilizce veya türkçeye çevirebildiysen ve bunu nasıl yapabildiğini anlatırsan sevinirim.Bir de residentflash a ne yazdığını öğrenebilir miyim?

windows u türkçeye çevirmek mümkün değil, ama ingilizce romlar mevcut cihaz modelinize uygun rom yükleyerek ingilizceye çevirebilirsiniz..

• herkese merhaba

RomVersion:7QA79C.YFJ.A.06.25
    Processor:ATLASIII
    RAM Size:64 MB
    MLC Size:1928 MB
    Software Version:V2.0.0.6.27
    Platform ID:5946504E44373943
    Divice ID:2009062000000003

BULBUL marka 5'' navigasyon cihazım açıkken şarj olmuyor,cihazı kapattıgım zaman sarj oluyor.sorun nedir bilmiyorum yardımcı olan olursa cok sevinirim.ayrıca bu cihaza uygun ROM update yapmak istiyorum,link veren olursa sevinirim.teşekkürler
  • Ben ve 3 arkadaşım kullanıyoruz Çok memnunuz. Kötüleyenler 300 lira bayılıp trden alanlar sanırım 60 dolara almıştık zamannında dolar düşüktü :D
    Sevgiyle kalın.
  • @Idontknoww arkadaşım Corolla aracımda kullandığım 8" Double DIN Bluetooth lu 800x480 çözünürlüklü araç teybim var.Fakat navigasyon kullandığımda cihaz kasılıyor ve dokunmatik ekran çalışmaz oluyor ve kitleniyor. Sys.txt dosyasını
    [debug]
    skip_eula=1
    hnr=1
    show_hnr=1
    cache=2048
    reserve_memory=209715

yapmama rağmen bu kitlenme oluyor.Dokunmatik ekran çalışmıyor.Resinfo programı ile baktığımda Nandflash : 6238 KB Memory : 104,1 MB gözüküyor.
    WinCE 5.0 ARM926EJ S3C2416(400 Mhz)

ID: 4D480000-00028F6-32B53710-XXXXXXXX
    VER: 41980004-419280912310-09111000S7B04030110020600

RAM: 91.35/128.00 MB
    FLASH: 3.37/128.00 MB

Bu nedenle bu cihaza ait firmware dosyası arıyorum belki düzelir diye ama şimdiye kadar bulamadım.Yardımcı olabilirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sat112 -- 23 Kasım 2011; 16:00:49 >

• Arkadaşlar yukarıda bozduğum cihaz için tekrar tekrar firmware yükleyebildiğimi farkettim ama doğru firmware i bulamıyorum.
    PWF685F yazılımına ihtiyacım var. Nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

Atlas işlemci, 64Mb + 128MB bluetooth YOK, FM var
    Yazılımı bulamıyorum bir türlü
    teşekkürler.
  • http://4pna.com/showpost.php?p=9659&postcount=10
    Bu sitedeki yazılımlardan biri belki işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myelkovan

Arkadaşlar yukarıda bozduğum cihaz için tekrar tekrar firmware yükleyebildiğimi farkettim ama doğru firmware i bulamıyorum.

teşekkürler.

bu mesajınıza istinaden aşağıdaki linki verdim ama yukardaki mesajınız farklı anlayamadım 64mb mi 128 mb mi
    quote:

Merhaba arkadaşlar, merhaba forumun başından sonuna kadar yardımlarını esirgemeyen IdontknowWw

Bende bir zamanlar dvd player güncellemeleri yaparak insanlara yardımcı oluyordum bakalım şanz bize gülecekmi.

64 Mb, Atlas Cpu, çin malı, ipod görünümlü DT560 GPS cihazıma yanlışlıkla aynı tip 128 MB lik bir cihazın firmware update yaptım. Güzelce update yaptı ancak Artık açılmıyor.
    Kurtarma şansımız varmıdır yoksa yeniden mi spariş vereceğiz.

Bunu yüklemem gerekiyordu
    PF68BFV_V2.3_E091215_64MBZentelDDR_SLC_480272_QC_EN_OS1005041759_APP100423

Yardımlar için teşekkürler

Bu işini görebilir

http://www.m*e*g*a*u*p*l*o*a*d.com/?d=08FDQS9D

PF68F_V2.8_E091028_64MBZentelDDR_SD_EN_480x272_OS0911191655_APP091210

Bildiğin megaupload :) ama yıldızları kaldır

Ayrıca google da "PF68BFV" aratınca çıkan romlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 24 Kasım 2011; 0:04:45 >

• quote:

Arkadaşlar yukarıda bozduğum cihaz için tekrar tekrar firmware yükleyebildiğimi farkettim ama doğru firmware i bulamıyorum.

teşekkürler.

Aldığın yere mail de atabilirsin genelde yazılımı gönderiyorlar...
  • Çok teşekkür ederim ama olmadı. Çok yaklaşmıştık bu firmware ile. Sanırım bu firmware de bluetooth var o yüzden yükledikten sonra beyaz ekran şeklinde kaldı. Hala yükleme yapabiliyorum ama bu firmware olmadı.

Aldığım satıcıdan haber yok 2 yıl önce almıştım. Satıcı kayıp yada maillere cevap vermiyor.
  • gerçek anlamda istediğin sürüm hangisi?
    kodunu yazsana
  • Cihazın board unda PWF685F 64M+128M SLC yazıyor.
  • cihazınız wince5 480x272 ve 64 mb dimi?
  • Hocam 2 adet buldum muhtemelen size uyacak gibi,

1. si bu Lexand 560 cihazın firmware ı
    http://u.to/63o5AQ

2.si

http://depositfiles.com/files/u39w13u6b

PF68BFV_V2.3_E091215_64MBZentelDDR_SLC_480272_QC_EN_OS1002031654_APP100118£¨BC5

İnşallah cihazınızı kurtarırsınız :) bir yerde okudum bu romlar atıyorum yanlış olsada SecurityPNDJob1699.exe bu dosyayı çalıştırınca düzeliyormuş ama anlamam pek :) Sorumluluk size ait yani

• Evet wince5 480x272 ve 64 mb
    Büyük bir heyecanla indirip deniyorum. Olsada olmasada x-calibur harikasın. Cihaz 3 aydır yatıyordu Seninle canlanacak x-calibur.
  • Olmadı malesef ama yazılım yüklerken herdefasında ekranda
    PWF68F_V1.1_E100612_64Zentel....
    yazdığını görüyorum. Aslında biz V2.3 denesekde o hep V_1.1 yazıyor bu sanırım onun beklediği yazılım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci62

Aslında dediğiniz doğru.Tam olarak söylersem Hata olarak "hafıza kartının ıd numarası uymuyor değiştirin diyor."Navigasyon açılıyor ama cihaza aynı zamanda bağlı olan radar cihazının yazılımını açmak istediğimde böyle hata veriyor.Ve radar cihazını çalıştıramıyorum.Aslında cihaz gelir gelmez hafıza kartını yedeklemiştim.O yedeği başka bir hafıza kartına attım.İşte bu yedek hafıza kartını takınca hata veriyor.

Çinden aldığım firmaya yazdım.Saolsunlar baya ilgilendiler ve sonu "PEF" uzantılı bir dosya gönderdiler.Bunu hafıza kartına kopyaladıktan sonra hafıza kartını cihaza taktım Takar takmaz cihazı lisanslamayı onaylıyormusunuz diye bir yazı çıktı.Evet dedim ve bir şey ler yükledi ve herşey normala döndü. 37 BAYT lık bir dosya:)
  • selam arkadaşlar benimde çin malı bi gps im vardı sd kart tan yükleme yaparken kapandı ve bidahada açılmadı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim.
  • gps in resmi bu

• deal extremeden alınma bi çihaz
  • ıyı aksamlar arkasaslar yenı yılınız kutlu olsun.bende cın malı 4,3 ınc lık gps var.Son zamanlarda actıgım da sadece resım cıkıyor baska hıc bır yere gırmıyor ve (not found valid application path) hatası verıyor.sd carda ıgo8 yuklu halde bu hatayı verıyor.rom versıyonu:7DB82C.YF.F.2.26 software versıyon:V3.0.12.8 bu arıza hakkında bana bır yardımcı olursanız sevınırım. Sımdıden herkese tesekkurler. bırde yfapp.wzp dosyasını hangı programda yukleyegım bunun hakkında bır bılgı verırısenıs sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent41 -- 2 Ocak 2012; 22:24:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.