Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler merhaba ben internetten Miopocket programını indirip cihazıma kurdum. Yanlız Miopocket programını kendi cihazımın hafızasına kurdum. Yani benim cihazımın hafızası 4 Gb idi. Kurduktan sonra cihazı her açtığımda miopocket yazılımı geliyordu. Yani cihazın eski ana menüsüne artık hiç ulaşamıyordum. Bende Miopocket programını kaldırmayı denedim kaldıramadım. Ve daha sonra Cihazı bilgisayarıma bağladım ve Miopocket ile ilgili ne varsa hepsini sildim. Sonra cihazı açmaya çalıştım fakat Cihazım artık açılmıyor. ekranda Sadece APICAL yazıp duruyor. Ana menü hiç bir şekilde gelmiyor. Şu saatten sonra Benim rom mu yüklemem gerekiyor. Ayrıca rom yüklemeyide denedim. 2 Gb lık bir hafıza kartına indirdiğim dosyaları kopyaladım .img uzantılı olanları sonra cihazı açtım ve ekranda sürekli APICAL yazıp duruyor. Rom yüklerken hep bu yazımı ekranda duruyor yoksa rom yükleniyor gibisinde diyalok pencereleri geliyormu. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor. Teşekürler.

benim cihazım Bu adresteki cihaz
    http://cgi.ebay.com/New-7-Car-GPS-Navigation-4G-SIRF-Atlas-5-CE-6-0-GPS-FM_W0QQitemZ110645141108QQcategoryZ156955QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7545007107270366425

• s.a arkadaşlar.çin malı 5'' atlas v işlemcili bir navigasyonumda şöyle bir sorun oluştu.
    araç şarjı takılıyken marşa bastığımda cihaz kendiliğinden açılıyordu fakat dün yine arac şarjı takılı vaziyette marşa bastım cihaz açılmadı.araç şarjının ışığı yanmakta sorun yok.aç/kapat tuşuna bastığımdada açılmaz oldu.şarj cihazının gps e giren kızmında kırmızı bir ışık var o yanıyor.usb kablo ile bilgisayara bağladığımda tanınmayan aygıt ibaresi çıkıyor.kısacası cihaz açılmaz oldu.yazılımsal bir hatamıdır yardımcı olursanız sevinirim.
    cihazı açamadığım için bilgilerini tam olarak bilemiyorum.kullanım kılavuzunda yazan CENTRALİTY ATLAS V AT 550 533 MHZ flash 128 or 4 gb for chosen,memory 64 or 128 mbytes for chosen.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: power345

s.a arkadaşlar.çin malı 5'' atlas v işlemcili bir navigasyonumda şöyle bir sorun oluştu.
    araç şarjı takılıyken marşa bastığımda cihaz kendiliğinden açılıyordu fakat dün yine arac şarjı takılı vaziyette marşa bastım cihaz açılmadı.araç şarjının ışığı yanmakta sorun yok.aç/kapat tuşuna bastığımdada açılmaz oldu.şarj cihazının gps e giren kızmında kırmızı bir ışık var o yanıyor.usb kablo ile bilgisayara bağladığımda tanınmayan aygıt ibaresi çıkıyor.kısacası cihaz açılmaz oldu.yazılımsal bir hatamıdır yardımcı olursanız sevinirim.
    cihazı açamadığım için bilgilerini tam olarak bilemiyorum.kullanım kılavuzunda yazan CENTRALİTY ATLAS V AT 550 533 MHZ flash 128 or 4 gb for chosen,memory 64 or 128 mbytes for chosen.
    teşekkürler

olay kendiğilinden düzeldi.sabah şarja takıp açtığımda açıldı nasıl oldu anlamadım....

• Piranha pathfinder bozuldu rom versiyonu ne bilmiyorum forum sayesinde açılışda rom dasyası sorar oldu mavi ekranda bulunamadı deyip pathfinder yazan kırmızı ekrana düşüyor her türlü yardıma ,h,tyacım var
  • quote:

quote:

s.a arkadaşlar.çin malı 5'' atlas v işlemcili bir navigasyonumda şöyle bir sorun oluştu.
    teşekkürler

olay kendiğilinden düzeldi.sabah şarja takıp açtığımda açıldı nasıl oldu anlamadım....

Şarjı tamamen boşaldığında pek cok cihaz yapar bunu.

• öncelikle herkese merhabalar. dün su cıhazdan aldım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-6-0-gps-533-mhz-sirf-iv-hd-800x480-bluetooth-fm-transmitter-av-35692610/detay

acılıs resmini değiştirmek istiyorum yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

rom version ; V.02M.630005.100703.2G
    app version : V1.2.21.10.07.14
    System İd : 0018E420-09000000
    00000000-00000001
    dahili hardiski var nand disk denıyor galıba, burda yazılanları okudum ama çözemedim bir türlü.şimdiden ilgi ve alakanıza çok tesşekkürederim.

• bende çin malı navigasyon almayı düşünüyorum , yardımcı olursanız sevinirim... şimdi den teşekkürler...

1. navigasyonun yf yazılımlı olduğunu nasıl anlarım , yada hangi modeller yf yazılımlı
    2. 7'' düşünüyorum , tavsiye edermisiniz
    3. Bildiğiniz satıcı tavsiyesinxde bulunurmusunuz
    4. Yurtdışı alış-veriş daha önceden yapmadım , bizzat kendim yurtdışından getirmek istesem türkiye için harita kurulumu , türkçe menü yada türkçe yazılım desteği nasıl oluyor, göndericiler bu ayarları yapıpta mı gönderiyor..
    5. Hangi navigasyonu önerirsiniz.
    6. Bu navigasyonlar türkiye de satılan diğer navigasyonlara göre hızları nasıldır?

çok olduğumu biliyorum , affınıza sığınarak soruyorum , şimdiden teşekkürler...
  • bendede 7'' çin malı var.cihaz çok güzel ama tek sorunum bluetooth tan telefonu bağlıyorum ses gitmiyor.acaba mikrofondamıdır arıza veya yazılımdan kaynaklanıyor olabilirmi.bağlıyken ayarlardan mikrofonuda açık duruma getiriyorum ama nafile.bu yüzden cihazdan soğudum.bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.selamlar...
  • selamlar birkaç sayfa önce bahsettiğim YF marka çin malı cihazımı birkaç hafta önce sattım. içinde gps yazılımı vs yüklüydü ve sorunsuz çalışıyordu ancak hiç denememiştim cihazdan ses gelmiyormuş. alan kişi biryere gösterdiğini içine yazılım atılarak sesin gelmeye başlayacağı ancak 40tl istediklerini söyledi bana.. heryerden sesi açmayı denemiş ancak başaramamışlar. yazılımla sesin düzelmesi mümkünmüdür? yoksa hoparlörümü bozuktur?

hoşçakalın.
  • Arkadaşlar merhaba
    elimde Centrality Atlas IV 533MHz işlemcili WinCE 6.0 işletim sistemine sahip 5''GPS var.Bu cihazın kalibrasyon ayarı bozuldu.
    Sisteme girip kalibrasyon ayarlarını düzeltmem lazım.Fakat her dokunduğumda sürekli farklı yerlere giriyor.Bir türlü sistem menüsüne giremiyorum.
    Reset attım sorun yine düzelmedi.Başka ne yapabilirim önerisi olan var mı ?
  • arkadaşlar açılış resmi geliyo kalıyo makina rom gerekli
    YF 82F sanırım v4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkplaces

Arkadaşlar merhaba
    elimde Centrality Atlas IV 533MHz işlemcili WinCE 6.0 işletim sistemine sahip 5''GPS var.Bu cihazın kalibrasyon ayarı bozuldu.
    Sisteme girip kalibrasyon ayarlarını düzeltmem lazım.Fakat her dokunduğumda sürekli farklı yerlere giriyor.Bir türlü sistem menüsüne giremiyorum.
    Reset attım sorun yine düzelmedi.Başka ne yapabilirim önerisi olan var mı ?

ekran dokunmatiğinde sorun olabilir, çünkü format sonrası sorun olmaması gerek..
  • arkadaşlar ben rom yüklemeyi başardım çihaz normale döndü ama igoyu açmak için tıkladığımda makina restart yapıyo iki farklı çalıştığından emin olduğum igo denedim aynı..
  • ı dont know artık gps olayını bitirmiş o olmasa samsung s8300ün navi olayını çözemicektik sayesinde halloldu sağolsun bende n79 almayı düşünüyordum fm verici+sınırsız ovi var diye malum samsungun aylık 10tl gibi bi ücreti var sonra gg den çin malı gps leri gördüm onlardan almaya karar verdim ama çıkamadım işin içinden fiyat performans açısından ne önerirsiniz
  • arkadaşlar merhabalar. bir kaç sorum olacak

şu anda kullanmakta olduğum cihazımı kardeşime kaptırdım :) ve kendime

http://urun.gittigidiyor.com/5-quot-ANALOG-TELEVIZYONLU-GPS-128-RAM-FM-4GB_W0QQidZZ40227078 bu ürünü almayı düşünüyorum.

1. 2 saattir tüm mesajları okudum buradaki ve bazı arkadaşlar mio yüklemişler acaba bu cihaza yükleyebilir miyim? (ce 6 görünüyor)
    2. harita vs yüklemede sorun yaşar mıyım?
    3. ozi expoler ile eski aletimde denizde de kullanıyordum. acaba bu mio falan yüklesek ozi explorer çalışır mı?
    4. bu model analog tvli peki başka bir program kurduğumda analog tv yine çıkar mı? (mio da vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 5 Haziran 2011; 8:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gvnzglr

arkadaşlar açılış resmi geliyo kalıyo makina rom gerekli
    YF 82F sanırım v4

http://www.sendspace.com/file/wvo803
    82f filmware
  • merhaba arkadaşlar şu cihaz nasıl bilen göreniniz varmı bide dışardan ithal etmeyi bilen birisi yardımcı olabilirmi nakit olarak masrafları+ komisyonu verebilirim muğladaysa elden hiç bankalarla sitelerle uğraşmadan halledelim
    http://cgi.ebay.com/7-Android-2-1-Tablet-PC-GPS-Navigation-TV-Maps-/270758668971?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D571914273176005153#ht_2226wt_597

• IdontKnoW Üstadım ,

bende sizin cihazın 5" olanı var.cihaz tamamen resetlendi.şimdi 64mb rom atyorum uyumsuz diyor.
    sizin yüklediğiniz rom u bana da gönderebilir misiniz.salı günü yola çıkıcam cihaz çok gerekli.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can280

IdontKnoW Üstadım ,

bende sizin cihazın 5" olanı var.cihaz tamamen resetlendi.şimdi 64mb rom atyorum uyumsuz diyor.
    sizin yüklediğiniz rom u bana da gönderebilir misiniz.salı günü yola çıkıcam cihaz çok gerekli.
    yardımlarınızı bekliyorum.

ben bu cihazları satıyorum, aynı zamanda tamirini yapıyorum. yani şuanda bile elimde birçok farklı cihaz var, sen hangisinden bahsediyorsun? kendi aracımda bir süredir mesada 7" kullanıyorum ama onun 5" olanı yok..
  • IdontKnoW Üstadım ,

Ürünleri hangi site üzerinden satıyorsun . Nasıl bakabiliriz saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.