Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocuklar kurcaladıktan sonra oldu.ayrıca win ce komple çince gps viever program ayarları ile de oynadım onlarında nasıl olacağını bilmiyorum
  • romversion: 82F.BAR.1920.23M2584Q
    SOFTWARE VERSİON: V3.6.E93.10.21
    OEMİNFO:YFATLAS4
    PLATFORM İD:5955414E46454E47
    DEVİCE İD: 0000000000000000
    SDCARD İD : 00C0042E

CİHAZA AİT BİLGİLER YARDIMCI OLABİLCEK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaşlar 5 inch ekranlı bir cihaz alacağım ebayden,yalnız sorum şu olacak ürünün menü dillerinde türkçe yok,sd karta yükleyeceğim haritanın türkiye haritası olması durumunda cihazın dilinin bir önemi kalır mı?Bir de SIRF STAR V demiş cpu,bu atlas denen işlemcimidir farklmıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengerX -- 20 Kasım 2010; 21:08:44 >
  • RomVersion: PA06.0808I7640CA.12.14
    Software Version: V3.6E162.12.16
    OEM Info: YFAtlas4
    Platform ID: 5955414E46454E47
    Device ID: 0000000000000000
    SDCard ID: B57FB08B

idontknoww arkadaşım benim cihazın bilgileri yukarıda.cihazımda donmalar oluyor.Bu sorunu nasıl aşabilirim. 5 inç bir cihaz.
  • merhabalar..
    banada yardım edermisiniz?

elimde ifind marka gps cihazı var görüntüsünden sıkıldım burada gördüğüm görüntüler çok hoş ve birçok program kullanıla biliyor.

cihazın processor:ARM926T
    RAM SİZE :64MB
    OS versiyon :RM.A3.WM.K111.V2.25
    SOFTWARE VERS :2.0.06.10013

BU CİHAZLA NELER YAPABİLİRİM?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • YF nedir arkadaşlar?
    Piyasada satılan next, garmin vs. gibi cihazlardan bu cihazların teknik veya sistemsel olarak farkı nedir?
    Onlar çin malı değillermi?
    Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Merhabalar,
    Bir konu da daha tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum.YF Çin Malı GPS üzerinde ,malum olduğu üzere ,wince üzerinde çalışan kendi arayüzüyle (kabuğu) ile geliyor.Ben cihaza Mio Pocket 4.0 kurmak istiyorum.Yalnız forumdan öğrendiğime göre MioPocket kurulduğunda arka planda bu arayüz çalışmaya devam ediyor Ve RAM den büyük ölçüde yiyor.Şimdi bu durumda Mio yu kurmadan önce bu arayüzü kaldırmak veya cihazın ROMunu (ki bu bende var) arayüzsüz sadece WinCe 6 olarak kurmak mümkün mü ? Eğer bunu başarabilirsek yabancı forumlarda dahi kimsenin başaramadığı birşeyi yapmış olacağız.IdonTknow arkadaş belki bunu yapabilir ? Cihazının ROM u elinde olan arkadaşlar bunu deneyebillir çünkü Mio Pocket 4.0 çok kullanışlı ve güzel. Kısacası bilgili bir arkadaştan bu konularda bizleri aydınlatmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Merhabalar,
    Bir konu da daha tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum.YF Çin Malı GPS üzerinde ,malum olduğu üzere ,wince üzerinde çalışan kendi arayüzüyle (kabuğu) ile geliyor.Ben cihaza Mio Pocket 4.0 kurmak istiyorum.Yalnız forumdan öğrendiğime göre MioPocket kurulduğunda arka planda bu arayüz çalışmaya devam ediyor Ve RAM den büyük ölçüde yiyor.Şimdi bu durumda Mio yu kurmadan önce bu arayüzü kaldırmak veya cihazın ROMunu (ki bu bende var) arayüzsüz sadece WinCe 6 olarak kurmak mümkün mü ? Eğer bunu başarabilirsek yabancı forumlarda dahi kimsenin başaramadığı birşeyi yapmış olacağız.IdonTknow arkadaş belki bunu yapabilir ? Cihazının ROM u elinde olan arkadaşlar bunu deneyebillir çünkü Mio Pocket 4.0 çok kullanışlı ve güzel. Kısacası bilgili bir arkadaştan bu konularda bizleri aydınlatmasını bekliyorum.

yf cihazlar için
    mesada cihazlar için
    mtk cihazlar için
    yukarıdaki dosyaların kendi cihazınıza uygun olanını indirip hafıza kartına attığınızda cihaz direk wince modunda açılır kabuk devreye girmez..
    ayrıca bu işlemi cihaz registry kodları ile oynayarakta yapabilirsiniz..ek olarak mio poket ı incelediğimde kabuğun çalışmasını engeleyen ayarları olduğunu görmüştüm.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.. bu arada eğer elinizde rom yedeğiniz yoksa, mio poket ve benzeri programlarla cihazınızı tehlikeye atmayınız..

• arkadaşlar bana 5 inç lcd ekran lazım elinde olan varmı cihaz sıfır ama düşürmüşler ekran çatlamış cihaz çalışıyor ama ekrana dokununca başka yerlere gidiyor nerden bulabilirim yada elimde ekranı sağlam arızalı cihazı olan varmı
  • Arkadaşlar,

Turuncu şeritli 5" cihazlardan var elimde fakat siyah ekran.. Hiç açılmadı..

Romu ise ( ikisinden biliyorum) şu yeşil yapraklı fondaki Menü'sü olan rom... Cihaz çok kullanılan basic model olduğu için sanırım çoğu üyede vardır.

Bana şu cihazı ayağa kaldıracak bir temiz rom tavsiye edermisiniz. ? ( linkiyle birlikte gelirse armut pişşş.. olur ..)

Şimdiden teşekkür ederim.

Düzeltme: BT özelliği yok cihazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 29 Kasım 2010; 14:36:44 >
  • Merhabalar,
    Sonunda 20 gün geçtikten sonra YF 4.3 İnch GPs cihazım elime ulaştı.Herşey normal umduğum gibi çalışıyor o yüzden memnunum.Yalnız cihaza eklediğim 1-2 yazılımın örneğin mobipocket reader yazılımına ancak WiNce içinden ulaşıp açabiliyorum.Cihazın ara yüzüne yeni kurduğunuz yazılımın başlat ikonu nasıl ekleniyor onu yapamadım henüz.Bunu bunu yapan arkadaşlar ,lütfen bana anlatırsa makbule geçer.
  • 82av6 olan etrafı turuncu çizgili cihazdan aldım ancak cihaz usb olarak tanınmıyor(ancak şarj oluyor) bu cihazı mass storage olarak görmesi lazım değil mi pc nin?
  • ayarlar menusunde usb bölümü olması lazım orada iki seçim yapılabiliyor olması gerek birisi mass storage diğeri de activesyn, sizinkinde activesyn seçili olabilir o yüzden hafıza kartı olarak göremiyor olabilirsiniz.
  • active sync te yapsam usb de yapsam algılamıyor. kart okuyucu üzerinden yapıyorum her seferinde transferi zor oluyor o da
  • valla iki türlü de olmuyorsa aklıma kötü şeyler geliyor ya cihazın usb soketinde lehimlerle ilgili ya da yazılım sorunu olabilir. cihaza ait kesin bir rom bulabilirseniz güncelleme yapın derim öncelikle ama kesin cihaza ait olan yazılımı kullanın lütfen güncelleme yaparsanız.
  • gözüm karadır bu konularda rom bulursam hemen yaparım update. var mı bir rom database i? resimlerle gösteren benim cihazla karşılaştırabileceğim. dediğiniz gibi lehim arızasıda olabilir. 100 liraya alınan malda kusur çıkması şaşırtmaz beni
  • yeni aklıma geldi, kablonun sağlam olduğundan emin misiniz. kablonun data ucları kopuk olabilir. saedece besleme uclaru gidiyor olabilir. isterseniz enönce sağlamlığına güvendiğiniz bir kabloyla deneyin. malun bu çin kabloları ya hiç çalışmıyor ya da birkaç kerelik ömrü oluyor.
  • o da aklıma geldi ve ara kabloyu kart okuyucusunda denedim işini yapıyor kablo.
  • demekki kaçınılmaz yola girmişsiniz artık :) umarım sadece yazılım sorunudur.
  • cihazın rom ve program bilgilerini yazarsanız eminim ki idontknow ustanın elinde mevcuttur. kendisi güzel ve sağlam arşiv tutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.