Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örnek bir Hynix Nand Flash hafızanın kısadevre edilecek uçları resimde gösterilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistikkilic -- 6 Kasım 2010; 9:59:12 >
  • arkadaşlar cihaz bu yardımcı olursanız sevinirim http://img64.imageshack.us/img64/6514/02112010594.jpg
  • IdontKnoWw ustam merhaba,

Acaba elinize YG-902M-V2.3 anakartı olan ve ARM1176JZ-S-MT3351 işlemcili bir cihazın firmware dosyaları geçmiş olabilir mi?

Aklınızda olsun ustam yana döne arıyoruz bu dosyaları, dünyada kimsede yok diyebiliirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • http://urun.gittigidiyor.com/5-0-quot-GPS-NAVIGASYON-2-GB-SD-MP3-ViDEO-BLUETOOTH-FM-TRAN_W0QQidZZ31955285
    mrblar yukardaki linkteki ürünü satın aldım.
    Versiyon 7DB82C.YF.F1.1208
    ÜRÜNÜ BİLGİSAYARA BAĞLADIKTAN SONRA
    update done diye bi hata vermeye başladı ve ne çıldı ne kapandı. resetledim ama bişey değişmedi. aldığım kişi ile irtibata geçerek bazı dosyalar aldım ama oda tam olarak işey yaramadı ve bitmak üzere iken
    Setup failly

The APP is too large fort the device!
    Please check the error!
    hatası verdi. birkaç kez deneme yapmam rağmen aynı hatayı verdi. şimdi cihaz açılıyor fakat ekranda bir test ekranı geliyor bütün tesleri geçiyor ve test bitince test ekranından çıkmıyor. kısacası öylece kaldı reset atıncada aynı ekran geliyor. lütfen bana uygun room dosyası yollayabilrmisiniz. bu arada verdiğiniz birçaok dosyayı indirdim ama tamamen bozmak istemediğim için sizden destek almak istedim. ilginize şimdien tşkler.
    Msn eklemEk isterseniz
    baysalerhan@hotmail.com

• Arkadaşlar merhabalar,

Bende dealextreme.com dan Çin malı bir navigasyon cihazı siparişi verdim. Cihazın özellikleri şöyle :

Portable GPS navigator
    - 4.3" vibrant color touch TFT LCD screen
    - 480*272 pixels wide screen resolution and aspect
    - Microsoft Windows CE .NET 6.0 Core operating system
    - CPU: SiRF, ARM1136JF-S-A
    - Built-in 1.5W@8ohm speaker with 2.5mm earphone jack output
    - Features 2.5mm jack for AV in
    - Internal memory: 64MB
    - 2GB SD card containing Brazil nationwide street-level map included (bundled by the manufacturer, and you may replace it with your local GPS software & maps)
    - SD/MMC card slot supports up to 4GB
    - Video format supports: WMV9/MPEG2/4/DIVX5.0/4.0/3.11/XVID/ASF/AVI
    - Audio format supports: MP3/WMA 9/WAV
    - Picture format supports: JPG/GIF/BMP/PNG
    - Features a 1200mAh rechargeable lithium battery
    - Works with most other 3rd party navigation and GPS software
    - Default features: GPS, MP3 music playback, photo album, e-Book viewer, and MP4 video playback,
    FM transmitter, Flash swf file playback
    - Supports languages:
    English/Italian/German/French/Spanish/Portuguese/Dutch/Danish/Norwegian/Swedish/Hungarian/Polish/Turkey/Romanian/Greece/Russia/Croatia/Macedonia

Sistem Bilgisi :
    82F.2003.27M2584A
    V3.6.E9.10.21
    YFAtlas4
    ID 5955414E46454E47

Umarım 2hafta sonra elime geçer .Henüz siparişim tedarik aşamasındaymış. Yalnız cihaz hakkında hiçbir bilgim olmadığından ,cihaz gelince neler yapmam gerekiyor, Wince 6.0 arayüzüne nasıl girilir vb. gibi konularda sizlerden yardım ve bilgi bekliyorum.Benzer cihazları kullanan bilgili bir arkadaşın beni aydınlatmasını bekliyorum.Cihaza birde Ozi explorer wince kurmak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
    Sayglar ve sevgiler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 10 Kasım 2010; 16:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Arkadaşlar merhabalar,

Bende dealextreme.com dan Çin malı bir navigasyon cihazı siparişi verdim. Cihazın özellikleri şöyle :

Portable GPS navigator
    - 4.3" vibrant color touch TFT LCD screen
    - 480*272 pixels wide screen resolution and aspect
    - Microsoft Windows CE .NET 6.0 Core operating system
    - CPU: SiRF, ARM1136JF-S-A
    - Built-in 1.5W@8ohm speaker with 2.5mm earphone jack output
    - Features 2.5mm jack for AV in
    - Internal memory: 64MB
    - 2GB SD card containing Brazil nationwide street-level map included (bundled by the manufacturer, and you may replace it with your local GPS software & maps)
    - SD/MMC card slot supports up to 4GB
    - Video format supports: WMV9/MPEG2/4/DIVX5.0/4.0/3.11/XVID/ASF/AVI
    - Audio format supports: MP3/WMA 9/WAV
    - Picture format supports: JPG/GIF/BMP/PNG
    - Features a 1200mAh rechargeable lithium battery
    - Works with most other 3rd party navigation and GPS software
    - Default features: GPS, MP3 music playback, photo album, e-Book viewer, and MP4 video playback,
    FM transmitter, Flash swf file playback
    - Supports languages:
    English/Italian/German/French/Spanish/Portuguese/Dutch/Danish/Norwegian/Swedish/Hungarian/Polish/Turkey/Romanian/Greece/Russia/Croatia/Macedonia

Sistem Bilgisi :
    82F.2003.27M2584A
    V3.6.E9.10.21
    YFAtlas4
    ID 5955414E46454E47

Umarım 2hafta sonra elime geçer .Henüz siparişim tedarik aşamasındaymış. Bu ürünü almamdaki amacım değişik gps yazılımlarını cihaza yükleyip kullanabilmek ve e-kitap okuyucu olarak kullanmak.Yalnız cihaz hakkında hiçbir bilgim olmadığından ,cihaz gelince neler yapmam gerekiyor, yazılım nasıl yüklenir ? Wince 6.0 arayüzüne nasıl girilir vb. gibi konularda sizlerden yardım ve bilgi bekliyorum.Benzer cihazları kullanan bilgili bir arkadaşın beni aydınlatmasını bekliyorum.Cihaza birde Ozi explorer wince kurmak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
    Sayglar ve sevgiler,

yukarıdaki mesajınızda geçen işaretli kısımlar yasal degil..Yasal olmadıgı için bu forumda bunların paylasımı forum kuralları madde 2 de yasaklanmıştır bu konuda burada yardım almanız zor

• Yazılım nasıl yüklenir sorumun yasal olduğunu iddia ediyorum.Çünkü wince işletim sistemi kullanan cihazlara yüklenebilen lisanssız ,free yazılımlarda var.Yardım edebilecek insanları böyle forumdan uzaklaştırmayın.Üstelik satın alıp örneğin Ozi Explorer CE yazılımını da yükleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 10 Kasım 2010; 16:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Yazılım nasıl yüklenir sorumun yasal olduğunu iddia ediyorum.Çünkü wince işletim sistemi kullanan cihazlara yüklenebilen lisanssız ,free yazılımlarda var.Yardım edebilecek insanları böyle forumdan uzaklaştırmayın.Üstelik satın alıp örneğin Ozi Explorer CE yazılımını da yükleyebilirim.

acaba hangi gps yazılımları var lisanslı alabilecegin söyleyebilirmisin degişik gps yazılımlarını kullanmaktan bahsetmişsin kimseyi forumdan uzaklaştıran yok ayrıca aldıgın cihazdaki üzerinde gelecek navigasyon yazılım bile yasal olma ihtimali çok düşük
  • Ozi explorer wince yazılımı lisanslı satılmakta,www.oziexplorer.com da görebilirsin. Ayrıca cihazın izin verdiği yazılımları da gps yazilimlari dahil ,lisanslı veya lisansız kullanabilirim.Ben bu cihazı bir PDA gibi kullanacağım,deneme amacıyla alıyorum ,arabam bile yok.
  • cunkurd merhaba,

Madem araban yok keşke navigasyon cihazı yerine aşağıda linkini verdiğim cihazı alsaydın. Pocket PC gibi kullanmak için çok uygun, hatta GPS özelliği de var. Ayrıca wifi özelliği, bluetooth ve çok önemli USB girişi var. Bu sayede, usb hafıza kart, mause-klavye, usb port çoklayıcı ( 3-USB, 1-Ethernet çıkışı ) vb gibi aygıtlar bağlaman da mümkün. Birçok yazılım da içinde yüklü geliyor. Office, Oyunlar, internet programları vs. içinde hazır oluyor. Navigasyon cihazına pek birşey yaptırman mümkün değil. En fazla miopocket, ozi-explorer falan kurarsın, o da verimli çalışır mı bilmem. Cihazına uygun olmadığı için GPS kullanırken uydu bulmada gecikme, bluetooth özelliğini verimli kullanamama gibi durumlar da çıkabilir karşına.

Bu adresteki cihazı yinede incelemeni tavsiye ederim, ne kaçırdığını görmen açısından. :)

http://cgi.ebay.com/Windows-CE-5-0-OS-7-inch-Tablet-PC-WiFi-GPS-Live-TV-MID-/170561752815?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b645ceef

• çok fazla yurt dışından cihaz alıp satıyorum şarj olayı sistem işleyiş harita vs

Herşeyi değiştirip alıcının isteğine göre programlayıp satıyorum :)

Aldığım cihazlar israilden geliyor

Alacak arkadaşlar seçim yaparken Atlas V GPS kullanmasına dikkat etsin..

İşlemciler 533 Mhz den yüksek olmasına dikkat etsin

3 boyutlu geziler için 128 ve üzeri ram gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 11 Kasım 2010; 18:20:41 >
  • Merhabalar,
    Forumda bazı arkadaşların Çin malı navigasyon cihazlarına bedava olarak dağıtılan Mio Pocket Yazılımını yüklediklerini okumuş ve bazılarının cihazlarının sorunlarla karşılaştığını okumuştum.www.gpspassion.com sitesinden öğrendiğime göre bu yazılımın Mini Mio Pocket 4.0 versiyonu da varmış.Bu hafifletilmiş versiyonda sorun olabilecek yazılımlar çıkarılmış sadece gerekli programlar bırakılmış.Ben kendi YF cihazımda denemek isterdim ama henüz cihaz siparişim elime geçmedi.Bir arkadaş ,özellikle IdontKnoWw arkadaş cihazında bu yazılımı deneyip ,burada paylaşırsa çok makbule geçecektir.Chazlarının ara yüzünü beğenmeyenler için bence bu yazılım çok güzel.İlginizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

çok fazla yurt dışından cihaz alıp satıyorum şarj olayı sistem işleyiş harita vs

Herşeyi değiştirip alıcının isteğine göre programlayıp satıyorum :)

Aldığım cihazlar israilden geliyor

Alacak arkadaşlar seçim yaparken Atlas V GPS kullanmasına dikkat etsin..

İşlemciler 533 Mhz den yüksek olmasına dikkat etsin

3 boyutlu geziler için 128 ve üzeri ram gerekiyor.

• cunkurd arkadaşım merhaba,

Bende 82AV6 yazılımı olan 5" Sırf AtlasV işlemcili bir cihaz vardı. Uğraşırken yazılımını çökertmiştim. Satıcımdan yazılım istediğimde bana gönderdiği dosyaları kurdum. Cihaz direkt Wince6 olarak kabuksuz açıldı. Bu da benim işime geldi. Daha önce mevcut kabuğun üzerine miopocket kurup denemiştim çok yavaş çalışmıştı. Sonra direkt wince6 olarak açılınca hemen miopocket yazılımını kurdum. Simdi halen çalıştırıyorum, gayet hızlı ve güzel. Miopocket'te duyduğuma göre bluetooth sorunu yaşanıyormuş. Benim cihazda zaten bluetooth yoktu o yüzden bir sorun varmı göremedim. Ancak cihazın içinde kurulu gelen yazılımdan bluetooth özelliklerini kullanmamızı sağlayan programı bulup miopocket içine kopyalayıp ordan çalıştırmak da mümkün. Zira miopocket'te menülerde yeni ikonlar oluşturmak ve bu ikonları exe dosyalarına bağlamak mümkün.

• Mistikkilic yazdıkların için teşekkürler ,benim gelecek olan cihazımda YF Çin malı ,Sırf Atlas 4 GPS ve Arm 1136 JF-S-A işlemcisinin 500 mhz olduğu söyleniyor,mademki Mio Pocket 4.0 yavaş çalışıyor o zaman kurma riskini almam gereksiz diye düşünüyorum ,ilaveten benim cihazda da bluetooth yok ,zaten ihtiyacımda yok.WinCe 6 arayüzüne girebilsem yeterli benim için.Win Ce 6 ya nasıl girebileceğimi ve birde başlat menüsüne WinCe ikonu nasıl ekleniyor bunları bana anlatırsan çok makbule geçecek.Birde yeni Rom yüklemem gerekli mi ? Şimdiden teşekkürler.

Sistem Bilgisi :
    82AV6.0D09M21401A.2.6
    V3.6.E019.11.19
    YFAtlas4
    ID 5955414E46454E47
    CPU: SiRF, ARM1136JF-S-A
    WinCE 6
    4.3"inch LCD ekran 480X272 pixel
    64 MB Hafıza
    2 GB SD kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 30 Kasım 2010; 3:46:10 >
  • Forumda özellikle idontknow'un anlattığı konularda yf cihazlarda nasıl wince masaüstüne düşülür, nasıl açılış resmi değiştirilir hepsi anlatılmış. Bu konunun önceki sayfalarında bulabilirsiniz. Bu işler sanırım yf cihazlarda daha basit. Ayrıca ben miopocket yavaş derken mevcut kabuğun üzerine kurulursa yavaş oluyor demek istedim. Çünkü mevcut kabuk arkada çalışıyor, miopocket daha sonra açılıyordu ve bu da cihazı yavaşlatıyordu. İdontknow bu konuları çok iyi biliyor. Eminim ki cihazın firmware dosyalarını ve wince yazılımını kamuk olmadan kurmanın yolunu biliyordur. Yani cihaz kurulumdan sonra direkt wince ekranıyla gelse, benim cihazda olduğu gibi, o zaman miopocket gayet hızlı ve güzel çalışıyor. Ben miopocket 4.0 kurmuştum. Miopocket ile gelen hazır programların birçoğu süper diyebilirim. En güzel özelliği de wince'de çalışacak programları yükleyip mio sayfalarına programı çalıştıracak kısayol eklemenin mümkün olması.

miopocket üzerine şu linkte epey bilgi ve belge mevcut bi inceleyin.

http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=136798

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistikkilic -- 15 Kasım 2010; 0:38:21 >

• SEVGİLİ ARKADAŞLAR BENDE ÇİN İŞİ BİR GPS ALDIM AMA 2.5 MM JAK YÜZÜNDEN MADURUM .ÇALIŞMADI İÇERDEN DE ACABA AKTİF DEĞİL Mİ ? NASIL AKTİF EDİLİR. BU JAKTAN VARSA NASIL ALABİLİRİM. TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Bir yakınım aşağıdaki özelliklere sahip bir cihaz almış, fakat navigasyon üzerinden adres bul dediğimiz kısımda ülke-şehir-cadde adını seçebiliyoruz fakat kapı numarası bölümüne giriş yapamıyoruz bu bölüm inaktif şekilde duruyor. Bu bölüm neden inaktif yardımcı olabilecek var mı? Cihaza başka bir yazılım yükleyebilir miyim ve başka neler yapabiliriz?
    Cihazın üzerinde nav n go igo 8 - 8.3.2.93112 Jun 8 2009 yazılım yüklü.
    ROM Version: 84.TMC20091210
    Software Version: V3a01091104e
    Oem Info: JTDCMMB
    Nand Flash: 64mb Sdram: 64mb 5.0" lcd
    System: MS Win CE 5.0

merhaba. bendede inaktif bir durum söz konusu idi. güncel bir harita yükledikten sonra bu durum ortadan kalktı.
  • 5'' ÇİN MALI GPS CİHAZIMDAN GPS SİNYALİ ALAMIYORUM.
    GPS İNFODA DAHİL CİHAZA SİNYAL GELMİYOR SEBEBİ NEDİR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • Sorun sonradan mı yaşandı, yoksa hep aynımıydı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.