Şimdi Ara

Yetkisiz Onarım Sorunu *Samsung Türkiye Garantili Cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung a5 telefonum var. Şebeke ve wifi problemi sebebi ile servise gönderdim, servis "yetkisiz onarım, garanti dışı kalmış" şeklinde bir açıklama ile geri göndermiş. Sonrasında müşteri hizmetleri ile konuştuğumda tekrar gönderin dediler, yine gönderdim ve kayıt oluşturdum, telefon yine aynı şekilde çıktı. 650TL anakart değişimi şeklinde masraf çıkardılar.

Telefonu sıfır- kapalı kutu aldım, kimseye emanet etmedim. Haliyle yetkili-yetkisiz herhangi bir onarım olmadığına eminim. Bu konu ile ilgili ne yapabilirim? Tüketici hakem heyetine gitsem işe yarar mı? Müsteri hizmetleri (4447711) servise detaylı inceleme açtık, karar değişmemiş diyor.

• Hocam zamanında s5 telefonumda benimde başıma geldi bu olay. Benim imei saçmalamıştı. Ve hiç bir operatörü görmüyordu. Banada sana dediklerini dediler o zaman 450 Tl'ydi sanırım anakart ücreti istediler. Ki sorunun anakartla da alakası yokmuş. Neyse, sonra internette araştırdım ve sorunu çözdüm başka bir rom yükledim kendine geldi telefon. İşlerine gelmiyorsa samsung maalesef aynı bahaneyi üretip para koparmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Hocam zamanında s5 telefonumda benimde başıma geldi bu olay. Benim imei saçmalamıştı. Ve hiç bir operatörü görmüyordu. Banada sana dediklerini dediler o zaman 450 Tl'ydi sanırım anakart ücreti istediler. Ki sorunun anakartla da alakası yokmuş. Neyse, sonra internette araştırdım ve sorunu çözdüm başka bir rom yükledim kendine geldi telefon. İşlerine gelmiyorsa samsung maalesef aynı bahaneyi üretip para koparmaya çalışıyor.

Ben de wifi da açılmıyor, donanımsal olduğunu tahmin ediyorum. İlk bozulduğunda format attım hatta ama etkisi olmadı.
  • Şu an yasal süreç neyse onu öğrenmek istiyorum aslında, THH ile sorun çözülüyorsa onarıma ya da telefona para vermemek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.