|
Usta yok Servislerdeki iş yükü aşırı fazla Gelme diye gözünün içine bakıyorlar istanbuldan örnek verelim Anakent civarı 16 milyon , 2500 km2 Kaç Opel servisi var ? Piyasa da kaç Opel araç dolanıyordur ? Sonra ne oldu ? Pejo / Citroen / Opel birleşti Bu 16 milyonluk nüfusun olduğu yerde kaç Opel / Pejo / Citroen araç geziyordur , ne kadarı yetkili servisleri tercih ediyordur ? Bitmedi Gidip avrupa dan şehir seçip kaç Opel servisi var diye bakıp / oranın nüfusuna bakmak gerek İş yükü ve bezmişlik had safhada Ücretler zaten ne ev ne araba ne telefon ne tatil ne et / süt ne kaliteli giyim kuşam bir halta yetmiyor yetiyorsa da 1-2-3 kalem eksik kalıyor benim 1-2 isteğim eksik kalsa çalışma şevkim kaçar Üstüne randevu üzerine randevu kabul eden bayiler .... Bu böyle uzar gider Bu söylediklerimin hiçbirisini memnun olduğum doğru bulduğum için yazmadım Bir kere ben de mağdur oluyorum , rica minnet arabayı bilgisayara bağlatıyoruz Tatlı aldığım oldu ya ustaya yetkili serviste arabamın işi bitsin ilgilenilsin diye Ama gözlem yapmak gerek ve gözlemlediğimde yukarıda yazdıklarıma varıyorum Yukarıdakileri ve buna benzer nedenleri alt alta koyunca bugün ortaya çıkan şikayetler benim için sürpriz olmuyor Türkiye de bundan fazlasını beklemek her geçen gün zorlaşacak |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt