Şimdi Ara

Yetkili Servis Aracımla Kaza Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2001 Fiat brava aracımda, 1000 devrin altında ve rölantide yağ lambası yakma sorunu başladı. Sanayide kurcalatmak istemedim fiat yetkili servisine gittim. Yaklaşık 2 saatlik bekleyişin ardından sıra bana geldi, usta arabayı çalıştırdı ve motor soğuk olduğundan yağ lambası yanmadı.Dedim ki abi 10-15 dk gidiyorum motor ısınıyor öyle başlıyor yanmaya. Tamam dedi o zaman tur atalım ısıtalım motoru. Eyvallah dedim verdim anahtarı yan koltuğa oturdum. 5 metre gittik servisin otoparkında manevra yapan bir araç bize sağ çamurluktan vurdu.

    Dedim yapıcak birşey yok geçmiş olsun tutunak tutalım. Servis müdür sağolsun evrakları ayarlarız biz dedi ancak benim ehliyetimide istedi. Dedim aracı ben kullanmıyordum senin personelin kullanıyordu niye benden ehliyet istiyorsun?
    İşte ekspertizde sorun çıkar vs. bahaneler söyledi amacım gerginlik çıkartmak değildi. Karşı şofür ben çarptım sorun değil benim sigortam öder deyince bende zorluk çıkartmadım kazayı ben yapmışım gibi tutanak tuttuk.Adamla helalleştik adam gitti.

    Benim arabanın yağ lambasıda tesadüf o sırada başladı yanmaya tekrar hangara çektiler aracı. 2 saat kadar daha bekledim danışmadaki bey geldi ve arabamın çalışmadığını söyledi. Sorunu gidermek için bir işlem yapmışlar ve şuan motor çalışmıyormuş araç 2 gün kadar durması gerekiyormuş. O sinirle ne işlem yaptınız hangi parçayı kurcaladınız diye bile sormadım. Daha ne yapacaksınız ki abi dedim arabayı vurdunuz motoru bozdunuz alın dedim ya arabayı sinirlerim bozuldu çıktım.

    Şimdi 2 gün sonra benden gidipte para isterlerse çirkinleşme niyetim var. Önceden böyle bir olay tecrübe edenler yardımcı olursa sevinirim. Eğer üste çıkmaya çalışırlarsa polis çağırıp mala zarar tutanağı tutturup dava açma niyetim var.







  • acrofurki1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

    öncelikle aracı usta çarpmamış başka biri gelip vurmuş. inşallah kusur oranı size verilmez birde yok yere karşı tarafın hasarını sizin trafikten karşılarlar trafik
    sigortanızı yenileme vadesi geldiği zaman fiyat çok artabilir.

    Eğer araca dışarıdan müdahale sonrası motor çalışmıyorsa bu servisin sorumluluğunda, yetkili servis ise 3.kişilerin araçlarına verilen zarar kalemi kapsamında
    işyeri sigortasında teminat altına alınmıştır en kötü ihtimalle kendi sigortalarından para alırlar. Servislerde ufak tefek çizikler oluyor bazen müşteri anlamazsa
    söz konusu etmeden veriyorlar aracı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.