Şimdi Ara

Yetkili olmayan serviste krank sensörü değişimi hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün arabamın bakımlarını yaptırmak için sanayide tanıdığım bir ustaya götürdüm.Triger kayışı,yağ,yağ filtresi değişimi yapıldı.Genel kontrol yapıldı.Uzun yola çıkacağım için bakım yaptırdım.Ancak bana krank sensörünün arızalı olduğunu değiştirdiklerini söyledi.Bu parçanın arızası sanırım stop etme,tekrar çalışmama imiş.Bu yolda sorun olurdu,yolda kalma ihtimaliniz olabilirdi dedi.Ancak o güne kadar stop etme çalışmama sorunu olmamıştı.Bu durumda ustanın para kazanmak için bişey yapabilir mi sorusu geliyor ki insan bu yapılmayacak şey değil diye düşünülüyor.Sizce böyle bişey yapılmış olabilir mi?Yoksa gerçekten hiç olmadı dediğimde dedikleri gibi arıza verebilirmiş,son zamanlarıymış gibi bir durum söz konusu olabilir mi.Biz burda yaparken en ufak sarsıntıda stop etti dediler.Sizinde başınıza gelebilirmiş dediler.Sizce bu doğru mudur?Arızalı parçayıda verdiler o kabloda bi bölümde kablo gözüküyor açılmış.O kablo neden arıza yapar? ve adam özellikle birşey yaptıysa anlayabilir miyiz yada böyle birşey yapabilir mi?
    Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Not:Arabam Fiat Albea 1.2 Benzin/LPG 2004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrzmn -- 15 Temmuz 2011; 9:59:24 >

• Krank mili sensörü(manyetik kaptör) arızası aracın çalışmamasına sebep olur ancak bu parçanın ne zaman arıza yapacağı belli olmamaktadır.Triger kayışı motor yağı gibi periyodik bir değişim zamanıda yoktur.Kablonun arıza yapması gibi bir durum sözkonusu değil ancak bağlantı soketli olduğundan zamanla eskime olabiliyor.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F35A24E11 -- 8 Mart 2016; 16:46:21 >
  • Eger arıza tespit yaptiysa parca daha önceden arıza vermistir buda arac beynin de kalmistir usta görmüs degistirmistir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.