Şimdi Ara

Yetişmeyen bölüm denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük 1 genel deneme çözdükten sonra bölüm denemelerini 5er 10ar çözüp analiz etmeye zaman yettiremiyorum. Bu benim verim problemimle ilgilidir büyük ihtimalle ama esas sorum şu: yetişmeyecek gibi duran ama beğendiğiniz, sınava girmeden çözmek istediğiniz denemeleri nasıl çözüyorsunuz? Soru seçme gibi yöntemlere giriyor musunuz? Bana pek mantıklı gelmiyor bu.

• benimde vaktim kalmıyor şu sıralar denemeler ve çözümleri ile boğuşmak çok vakit harcıyor umarım değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 1 Haziran 2020; 22:58:1 >
  • kaliteliden, kalitesize doğru git. tabi hangisi kaliteli onu bilinmez ama yorumlara filan okumak ile bilgin olur. deneme analiz konulara vs bak. yıllardan beri bu işi yapan yayınlar, kaliteli genellikle. ismi belli olanlar. 345- 3d vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 2 Haziran 2020; 0:31:7 >
  • Hocam esas hedef net yükseltmek. Bu da soru çözerek olur. Öğrenciyi geliştiren sorular zor sorulardir. Yani demek istediğim soru seçmek mantıksız değil. Bölüm denemelerini sb gibi kullanırsin istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142482252

Bu konuda bundan bahsediliyor okursun istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.